- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
princesama2
tag
Sziasztok!
Tervezek egy ilyen telefont venni, lenne egy pár kérdésem remélem tudtok segíteni:
0. Most, hogy olvasom az utolsó hozzászólásokat elég sokan romozni akartok, ennyire rossz lenne az alap?
1. Videókon lehet látni, ahogy vibrál a kijelző alacsony fényerőnél, ez csak kamerában látszik vagy annyira vibrál, hogy szabad szemmel is látható?
2. Ti honnan vettétek/honnan érdemes venni jelenleg? Amit még megbízhatónak tartok az a konzolvilag.hu ott 117ezer a telefon. (vagy menjek biztosra és a xiaomi.hu-n vegyem?)Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Köszönöm a válaszotokat! -
princesama2
tag
válasz phoenix1989 #819 üzenetére
Wow durva, jól elvette a kedvem ezektől a telefonoktól XD
Ha nem titok elárulod, hogy hol vetted a tied?
Illetve van valami más negatívuma a telónak?
Ja és köszi srácok a válaszokat!
-
princesama2
tag
válasz phoenix1989 #934 üzenetére
Részvétem , nekem ha minden igaz péntekre érkezik meg a készülék.
Remélem nem lesz ilyen baja.Párod telefonján a proximeter is rendben van?
-
princesama2
tag
Végre megjött nekem is a telefon. (global rom-os)
- Kijelző elvileg rendben van (nem vibrál/nincs zöld folt)
- Proximeter (közelség érzékelő) elején működött rendesen, de most már nem jó.
- Jó pár helyen olvastam, hogy a kamera "gagyi", nekem elmegy.
- Telefon villám gyors, gyorsan is tölt (ha a 33 watt ilyen gyors képzelem milyen jó lehet a Realme/Oneplus tulajoknak 50wattal)
- Első notch-os telefonom, nem olyan zavaró, de van opció az "elrejtésre" de nekem eddig még nem kellett
- Hirdetéssel eddig nem találkoztamAmi fura:
- pl: Viber-nél, a régi Samsungom csak feldobott egy üzenet csíkot, hogy XY írt... itt az egész kijelző felvillan (nem tudom erre lehet valami beállítás?)
- Ujjlenyomat olvasó kicsit idegesítő, hogy folyton érzékel és letilt, a sok próbálkozás miatt, pedig csak arrébb tettem a telefont. (van beállítás, hogy először be kell nyomni, aztán olvas, de az nem jött be)
-iPhone stílusú "vissza" lépésnek örültem, csak nem értem miért a kijelző feléig megy pl tetején nem, ami végül is nem gáz, de fura...
-Szintén a gesztusokkal kapcsolatos, az alkalmazás váltóhoz úgy lehet hozzájutni, hogy alulról felhúzod az ujjad, majd középen elengeded (valszeg Samsung miatt, de ez is fura)
- Szoftver elsőre fura, de megszokható
- Random melegedés van, nem töltés közben, pl reggel zsebemben, pedig csak zenét hallgatok (nem süti a nap, de szerintem csak melege van)Gyári widget-ek gagyik, Óra alkalmazás nekem nem tetszik, Zene lejátszó elmegy
Ideáig tetszik a telefon
-
princesama2
tag
Sziasztok, valaki tudna abban segíteni, hogy létezik-e olyan beállítás:
- hogy a képernyőzáron pl órára kattintva kiírja a másodpercet is? (Samsungnál van ilyen, vagy csak az a megoldás, hogy "óra" alkalmazásban megnézem?)
- hogy töltésnél kiírja, hogy hány perc/óra mire feltölt 100%ra? (vagy ezt nem látni sehol?)Köszi a segítséget!
-
princesama2
tag
Valaki tapasztalt már ilyen hibát?:
Telefon kb lefagy/megmerevedik/nem reagál semmire (gesztusok) általában akkor jön helyre ha lezárom a telefont.
Totál randomként jön elő ez a probléma, nem tudom mi okozhatja.
-------------------
Teszteltem a proximeter-t a telefonon az 5.0 egy centit sem változott, akkor hívás közben, hogy-hogy néha működik 5 mp erejéig? Szofteres dolog? xD
*Itt is előjön néha olyan, hogy lerakják a telefont, de a kijelző sötét marad, ezt is a lezárás/feloldás oldja meg -
princesama2
tag
"Telefon kb lefagy/megmerevedik/nem reagál semmire (gesztusok) általában akkor jön helyre ha lezárom a telefont.
Totál randomként jön elő ez a probléma, nem tudom mi okozhatja."Szóval ezt nem tapasztalja senki?
-
princesama2
tag
Sziasztok, egy noob kérdésem lenne:
Lehúzom a státuszbárt/értesítési sáv/control centert ott ha a némítást fel akarom oldani valamiért elkezd lejátszani valami hangot/zenét (ami nem a csengőhangom) ez miért van és hol lehet kikapcsolni?+ha a beállításokban teszem némára/oldom fel a néma módot nincs zene, csak a státuszbárból
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest