Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Hamarosan felülök a Poco vonatra. Amíg megérkezik a telefon, próbáltam tájékozódni a custom romokról, mert évek óta nem használok gyárit, ezen se tervezem. Telegramon pörgettem a különböző csoportokat de egyrészt lehengerlően hulladék közönsége van egyik-másiknak, másrészt lényegi infó alig akad a sok spam közt.
Érdeklődnék hogy az itt egyébként dicsért hentai os továbbra is jó választás-e, illetve tényleg ennyi hiba gyötri-e az F3-at mint ahogy telegramon írják?
Én csak jó akksira (7+ óra sot), AOSP közeli felületre és 'just works' élményre vágynék, tehát az általános hibák, (gpay fizetés, DRM probléma, durva készenléti merülés) remélem elkerülik.
Előre is köszi! -
-
válasz
DroiDMester #3597 üzenetére
Nekem sincs vele sok gondom, mert legtöbbször headsetet használom, de 10+ perces hívásoknál, amikor nem csak egy helyben ülök rendszeresen bekapcsol a kijelző, és elnyomok valamit.
Amúgy én innen szedtem az infóim, ez alapján ezekben nincs külön szenzor, a beszédhangszórót, és a mikrofont használja. -
-
freeknight
őstag
Meghozta ma a futár nekem is a készüléket, belaktam, eddig tetszik, de a Note 8 Pro után nem érzek akkora előrelépést. Szép az AMOLED meg a 120 hz, de fényerőben pl sokkal gyengébb, mint a Note 8 Pro. Maxra húzva a csúszkát természetesen jóval erősebb fénye van, de ugyanahoz a fényerőhöz, ami az előző telefonon a csúszka felénél van, itt 90%-ig kell felvenni, ez nem tetszik annyira.
Ami még feltűnt, hogy Droid Info szerint Qualcomm SM8250 chipset van benne, ami ugye a Snapdragon 865. Azt tudom, hogy a 865 sok aspektusában megegyezik a 870-el, úgyhogy remélem csak erről van szó, és nem valami hamisítványt sóztak rám
Látom, itt sokatoknak megjött már a 13-as MIUI, nekem dobozból kivéve máris jelzett egy frissítést, de ez még csak a 12.5.8, ezt érdekesnek találom.
Sajnos az üzemidő sem túl fényes eddig, 1 óra nyomkodás alatt 15%-ot merült, pedig nem sok mindent csináltam vele, érzésre erősebb volt ebben a Note 8 Pro, de még csak egyszer töltöttem, nagyon remélem, hogy beáll a következő napokban. -
válasz
DroiDMester #3573 üzenetére
Nincs benne szenzor, de nem is a kamerát használja. Az összes xiaomiban virtuális közelségérzékelő van (legalábbis én nem tudok olyat amiben valóban hw proximity szenzor lenne).
Giroszkópot, g szenzort, hangszórót, és mikrofont használja annak megállapítására hogy a fülednél van-e. Több-kevesebb sikerrel. -
-
starr
őstag
A screenshot készítés működik nálatok az új 13-on?
-
rendzso
tag
Sziasztok!
Nemrég olvastam egy érdekes dolgot, gondoltam megosztom, hátha érdekes lehet nektek is.
A gyári zene app, képes youtubeon is keresni. És az ottani videókat hirdetés nélkül játssza le, lezárt képernyő mellett is.
Nekem ez új volt :D -
Bly
tag
ki kellett nulláznom a telefont, most jó a 120Hz\FPS ... nem tudom miért csinálta ezt ... lakhatom be újra :S Különben eddig tetszik a MIUI13
-
hhgygy
senior tag
-
hhgygy
senior tag
válasz
randras_83 #3578 üzenetére
Ezt feltettem és nem változik a Control Centre, kell még valamit csinálni? Gyári EEA rom.
-
doongoo
addikt
válasz
randras_83 #3578 üzenetére
Feltettem, köszi! Nálam is o.k.
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy linkeltétek, de nem találom hol tudok utána nézni, hogy aktuális trend xiaomi modellek meddig kapnak hivatalosan frissítést ? (androidostól, mindenestűl)
Köszi. -
TomPack
őstag
válasz
DroiDMester #3575 üzenetére
Aaa értem. És van aki Global-t, más meg EEA-t kap a boltban?
-
-
-
Bly
tag
Üdv mindenkinek. Nálam Rom frissítés után a 60 és a 120hz között nincs érdemleges különbség. Mintha lockolva lenne 60-ra ... Csak frissítettem, nem csináltam wipe-ot ... Másnál nem jeletkezett?
-
fdisk
őstag
Ez a system ui plugin mit csinál? Mi a szerepe?
-
doongoo
addikt
válasz
randras_83 #3560 üzenetére
Pontosan melyik verziójú plugint tetted fel?
-
user26
senior tag
Az új vezérlőközpont még nem része a Stable/Beta MIUI 13-nak.
Az új vezérlőközpont a „System UI Plug-in” (13+ verzió) része, nem pedig a rendszer felhasználói felületének.Jelenleg még a régi és a MIUI 12 vezérlőközpont van a pl:. EEA V13.0.3.0.SKHEUXM -ba is!
Ha viszont ki akarokd próbálni, saját felelősségre, itt beszerezhető, ha nem működne, akkor korábbi verziót tegyél vissza, ezt olvastam.
Nálam most üres, tiszta a rendszer, működik. -
user26
senior tag
válasz
skyrush7 #3554 üzenetére
Na feltettem neked, és mondom is, hogy mit kell csinálni.
EEA V13.0.3.0.SKHEUXM ROM alatt a következő:
Beállítások/Értesítések és Irányítóközpont/Értesítési panel/MIUI vagy Android lehet.Ha MIUI -n van, akkor fent színesek az ikonok.
Ha Android -n van, akkor fekete-fehér.@starr:
"Ezt a kisegítő lehetőségek gombot el lehet tüntetni?
Baromi zavaró. Elhalványítani tudtam csak."
Beállítások/További beállítások/Kisegítőlehetőségek/Kisegítő lehetőségek menüje/Az itt bekapcsolt "ikont" kapscold ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcshardvert és topkijelzőt hozott a Poco a középkategóriába, kompromisszumokkal.
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest