Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreko
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #2785 üzenetére
setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb
ha adb devices résznél minden rendben, az adb shell is ok, ez miért futhat hibára?
-
dbius
veterán
válasz
Zsoleszhun #2794 üzenetére
-
dbius
veterán
válasz
Zsoleszhun #2794 üzenetére
Megpróbálom, köszi!
-
benjonino
tag
Nagyon szeretem a "Bejövő hívások kimondása" funkciót, ami most elállítódott.
A jelenség annyi, hogy elhalkult. Elhalkult annyira, mintha a fülemhez tett telefont hallgatnám, nem pedig kihangosítva ordítozná világgá, hogy bejövő hívásom van és ki az.
Próbálgattam mindhárom hangerő-állító (média, csengőhang, ébresztő) csúszkán, mindhiába.
Próbáltam beállítani mellé csengőhangot. Ekkor azt csinálta, hogy amíg a kimondó funkció ment, addig halk volt (a csengőhangot is halkra véve), majd amikor csak a csengőhang szólt, akkor az hibátlanul hangosan zenélt. Majd vissza a kimondásra halkan és így tovább ciklikusan.
Eddig hibátlanul működött, nem állítottam el semmit, ennek ellenére ezt csinálja.
Így viszont használhatatlan, hisz nem hallani a hívás-azonosítást, max egy csendes szobában.
Vajon egy új verzióval jött egy bug is, vagy van esélyem valahogy visszaállítani? -
benjonino
tag
Telekom-s vagyok, most kapcsoltattam be a VoLTE-t.
Véleményem szerint működik, de a VoLTE jelzést még nem láttam sose.
És, hogy miért működik? Ennek eddig két jelét tapasztaltam:
- A tárcsázás és kicsörgés közötti várakozás lényegesen lecsökkent
- Telefonálás közben jött bejövő hívásom. -
dbius
veterán
válasz
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Most egy kicsit megnéztem, de én nem tudom a VoWifit működésre bírni. Pedig a Mobil hálózat menüpontban a Hívás alatt van is Wifi hívás pont, ami élesítve van és a híváspreferencia is be van állítva wifire.
Még azt vettem észre, hogy az APN-eknél a Telenor Net-ről átváltok Telnor Online-ra, azonnal eltűnik a VoLTE ikon.
Valamint az előnyben részesített hálózattípusoknál kb. 25 választható lehetőség van, nekem most az NR/LTE/TDSCDMA/CDMA/EvDo/GSM/WCDMA a kiválasztott. Bár fogalmam sincs mennyiben befolyásolja ez a VoLTE és/vagy a VoWifi működését. -
MDanny
senior tag
válasz
Köszönöm szépen, ez a módszer már a Redmi Note 8-nál sem működött. Jogosultság hiányában nem lehet használni a setprop parancsot.
dbius: Neked is köszönöm. Mindenképpen gyári formában szeretném használni a készüléket, ROM csere nélkül.
-
dbius
veterán
Nekem Voda és Digi kártya van a készülékben, Telekom kártyám nincs. VoLTE és VoWiFi engedélyezve van mindkét kártyámnál, VoLTE ikon van az értesítési sávban (külön mindegyik SIM esetében), jelzi hívásoknál is, ha VoLTE hívás van folyamatban, de VoWiFi jelzést még soha nem láttam, hiába vagyok wifin a készülékkel. Se hívás közben, se készenlétben.
Szerk: EU DEV rom van a készülékemen (még Android 11-es, egyelőre kivárok a 12-re frissítéssel), Magisk + root van fent.
Így nem tudom, hogy VoWiFi működik-e a készüléken valamelyik szolgáltatónál. Korábbi készülékemen (Huawei P30 Pro) külön jelezete mind a VoLTE-t, mind a VoWifi-t is.
-
MDanny
senior tag
Sziasztok,
A jelenlegi legfrissebb gyári EEA (vagy Global) ROM esetén, root nélkül működik a Magyar Telekom és a DIGI VoLTE és VoWiFi szolgáltatása? Tapasztalat szerinti válasz érdekelne, mindkét szolgáltatásra szükségem van mindkét szolgáltató esetében. Elvileg rendben kellene lennie, de sajnos Xiaomi-nál ez semmit sem jelent.
Sajnos a VoLTE/VoWiFi topicban és az ottani táblázatban nincs információ ezzel kapcsolatban.
Köszönöm előre is!
-
mrThomi
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcshardvert és topkijelzőt hozott a Poco a középkategóriába, kompromisszumokkal.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest