Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
otg adapter+pendrive
nekem is csak így működik -
Zsoleszhun
addikt
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Fel másolni nem fogsz tudni mert a rwrp még béta. Kell egy usb otg.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Valamit nem jól csináltál, nyomj egy reboot recovery-t.
Format data és be kell írnod, hogy yes. -
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
újraindítás után azonnal leformázta, viszont most azzal küzdök hogy nem lehet felmásolni semmit a tárhelyre
-
PAINfájdalom
aktív tag
Elkezdtem telepíteni a [link] xiaomi.eu rom-ot. megvan a twrp, viszont a format data részen kb 25 perce csak pörög, de nem jut tovább. Valakinek esetleg ötlet hogy mi történik, vagy én rontottam el valamit?
-
embe
nagyúr
A telóval készített lassított felvételt hogyan - mivel lehet lejátszani tévén, vagy más eszközön?
A lényeg az lenne hogy a másik eszközön is lassítva játssza le. Most akárhogy, akármivel próbálom, normál sebességgel játssza le. Csak telón játssza lassítva. -
juve600
nagyúr
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Még nem mertem feltenni
-
sanyirigo
senior tag
Tudna valaki adni egy gcam linket! Amit én letöltöttem, az videózás közben leáll
-
Trailblazer
veterán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Visszaveszed? Úgyis kéne helyette egy 8/256-os.
-
blueye
veterán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Vegyel egy ujat!

-
juve600
nagyúr
Pixel S (Android 12) | Beta 2.1
Ported from Pixel 4a SPB2.210513.007
#Alioth #Aliothin #Pixel #A12
For Mi11x/K40/F3
Android Version: 12
Android Security Patch: 05 June 2021
Google System Update: 01 June 2021
Device: Aliothin, Alioth
Build Date: 09-07-2021
Changelog:
Everything seems to be working
Initial port
Drop unfunctional apps (inbuilt Gcam, etc.)
Fixed VoLTE and VoWiFi
Fixed FP touching issues
Butt ton of under-the-hood optimizations
Installation:
1. Flash EU rom
2. Download and extract the zip
3. Run the flasher and wait for reboot to boot animation(it will reboot several times but don’t bother until you see google logo)
4. Enjoy
Note 1: DON'T SPAM INBOX, MESSAGE IN GROUP ONLY
Note 2: Report Bugs with proper adb logcat
Note 3: Don't Mirror the file, let people use pling
Note4: Flash Vendor_boot manually if flasher doesn't flash it
#flash_vendor_boot in group -
-
Golyo69
senior tag
válasz
pocojoe
üzenetére
+1
Teljesen jol írtad.
Aki fényképezni akar az vegyen egy olcsó belepo tukorreflexes gépet. Azok csinálnak normális minőségű képet.
Telefon ha 600.000t-ba fog kerülni akkor sem fog olyan kepet csinlani ha csak nem csinalnak egy olyat amin egy hatlap méretű lencse van
F3 teljesen korrekt készülek
-
pocojoe
újonc
Volt korábban kérés fényképek és videók kapcsán, ezért feltöltöttem ide néhányat:
[link]
Igyekeztem nem ideális körülmények között fotózni, a képek többsége nagyon erős nappali világosságban készült, olykor ellenfényben. Van néhány naplementés, illetve beltéri kép is, látszani fog melyik-melyik. Fekete kutyáról nehéz jó képet lőni, szóval ez mélyvíz volt a telónak. Automatán használtam a beállításokat, manuálisan csak makróra, portrémódra váltottam.Van egy „vs Gcam” mappa, ott a képek készítése között csak néhány pillanat telt el, viszont a képméret az utolsó kép kivételével nem egyforma, ezt csak későn vettem észre, de a lényeg szerintem így is látható. A PXL nevű képek és videók a gcamosak.
A Gcam videók 4k 60fps, a gyáriak 4k 30fps. Nálam tv-n szépen megy, monitoron vlc-vel enyhén szaggat, KMplayerrel jobb a minőség.
Saját konklúzió:
Főkamera: a fényképezős képesség egyértelműen nem bajnok, de nem is vállalhatatlan. Lehet vele jó képeket készíteni, érdemes tesztelgetni a beállításokat. Nekem a gcam képek jobban tetszenek, viszont sötétebb környezetben már inkább a gyári kameraalkalmazás a nyerő.
Ultraszéles: nem igazán teszteltem, nálam nem szempont.
Makró: szintén nem szempont, néhány képet készítettem. Nem könnyű elsőre éles képet lőni, főleg ha még mozog is a tárgyunk, pl. szabadban lengedező virágok. Ezt leszámítva használható.Telóválasztásnál nálam szempont volt a kamera is, de arra kellett rájönnöm, hogy irreális 1000€+ összeget kiadni egy csúcskészülékért. A Poco f3 teljesítményben lényegében csak a kamerák terén marad el tőlük, de ez nekem nem ért meg plusz 100-200k forintot. Nálam hétköznapi használatra teljesen elegendő a Poco, ha pedig életem nagy eseményeit akarom hihetetlen minőségben megörökíteni, akkor inkább veszek egy normális céleszközt.
Aki még ezek után sem tud dönteni, annak azt javaslom, vegye meg bátran az f3-at, tesztelje, és ha nem felel meg az elvárásának, küldje vissza az eladónak.
Remélem tudtam segíteni 😊Megjegyzés: A videók/képek készítése során egyetlen állatnak sem esett bántódása.
-
dbius
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Azért ne várj navival és a többi bekapcsolt funkcióval 8-9 óra kijelző időket. Nem rossz az öt óra.
Tegnap navi nélkül 6 óra fölött volt a kijelző idő.
Gyorstöltés mellett engem sem igazán érdekel különösebben. Telefonjaim többségét naponta kétszer töltöttem. Aktív használat mellett ez sem lesz kivétel, de nem bánom.
P30 Pro-t váltott nálam, alig vártam, hogy lecseréljem, pedig ott volt 8-9 óra kijelző időm naponta egy töltéssel is.
De a zárt bootloaderrel Huawei megölte a saját készülékeit. Pedig nekem csak ez hiányzott, ha tudtam volna nyitni a bl-t és rootolni, valamint lenne lehetőség romolni, akkor nem cseréltem volna.
-
dbius
veterán
Nekem két SIM van használatban. Ezen kívül NFC, GPS, WIFI, BT és mobilnet mindig be van kapcsolva.
Mai használat az alábbi: link
Szerintem tűrhető, a képernyő idő teljes egészében navigáció volt.
Nem volt eddig olyan telefonom, amit estére ne merítettem volna le mindig

-
starr
őstag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Amikor átváltasz gesztusvezérlésre, elmagyarázza, hogy mit hogyan kell csinálni.
Az alkalmazásváltót úgy tudod elérni, hogy alulról felhúzod, és megállítod az ujjad valahol a képernyőn, majd felemeled. Itt tudod kilőni.
A vissza gomb helyett a képernyő jobb vagy bal szélétől középirányba húzod. Mindkettő működik.
Ha meg alulról felhúzod, akkor viszamegy a kezdőképernyőre.
Ennyi az egész.
Neked működik a Nova gesztusvezérléssel????? Azt hittem az csak gyári laucherrel megy. -
Segítsetek.
Nekem új ez a Home, Vissza gombok nélküli élet. Jobbra balra már tudok lapozgatni a futó appok között, tulajdonképpen a Vissza gomb is megvan már. Azt nem tudom, ha erős ingert éreznék valamelyik app kilövésére, azt hogy tudom megtenni.
Nova Prime van fent egyébként. -
racskobalazs
senior tag
-
starr
őstag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Én nem váltanék Mi9-ről. Nem tud annyival többet, hogy kiadj érte ~120 ezer forintot.
Majd, ha már döglődik a Mi9 akksija, akkor nézz körül milyen új modellek vannak.
Mi8Lite-ról jöttem, naponta kétszer kellett már tölteni.
A kamera teljesen rendben van egyébként, sokkal jobb, mint a Mi8Lite-omé
-
petipetya
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
-
Terentius
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Pontosan így csináltam. Annyi a tapasztalatom, hogy a 90 hz csak néhány esetben vált le 60-ra, pl. youtube. Ha újraindítom a telefont vagy bekapcsolom az akkukimélőt megint lehet visszaállítani, de szerencsére 5-6 kattintás seteditben és kész is. Viszont érzésem szerint takarékosabb, de még mindig "smúsz".
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Na ezt kipróbálom a 11i-n, hátha épkézláb szintű lesz az üzemidő. A legnagyobb baj ahogy néztem, hogy alig akar 120Hz alá menni. Yt 60Hz, kép a képben 90Hz, minden más 120. Még az AOD is. Az mehetne 1Hz-n is nem értem minek a 120.
-
Trailblazer
veterán
-
Terentius
őstag
Tegnap reggel 7:00 100%
Éjjel 1-kor ment töltőre 14%
Sot: 6,5 óra. 70% dual sim 4G, 30% wifi. 2 óra BT, kb. 1 óra screen mirroring, automata fényerő, 90 hz. -
kinghaxor
aktív tag
Ezt a fajta üveget lehet valahonnan országon belülről rendelni? Esetleg olyan külföldi shopból ahol nem kell rá áfát fizetni? Esetleg külön külön a kamera védőt és a hátlapi fóliát? link
-
flash-
veterán
válasz
gombasm
üzenetére
jolvan azért laknak páran a belvárosban,félmillió ember tuti,meg aztán aki ott dolgozik..
én cegléd közelében lakom de a v kerben dolgozok,ezért lenne nekem érdekes, de én berendeltem a telefont, ha megjon akkor majd beszámolok,mondjuk én két simmel fogom ezt is használni,egyik a mobilnetezésre másik meg a hívásokra de az szerintem nem ront az üzemidőn. mondjuk ez szerint a note 8t nél is jobban bírja márpedig a 8t az elég sokáig kihúzza..
[link] -
flash-
veterán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
de ha 5g-n használom viszont nem használom a 120 hz-et akkor mire számíthatok?
-
juve600
nagyúr
ha a kijelzőt 120hz-re állítom akkor mindig 120hz-en megy ?
-
blueye
veterán
válasz
racskobalazs
üzenetére
9T pro-rol valtottam, az is jo lett volna meg boven, mondjuk a kijelzo sokkal jobban tetszik ha erveket szeretnek talalni.
De emocionalis dontes volt igy ezt neked kell meghoznod. -
sanyirigo
senior tag
Sziasztok! Ti be tudjátok állítani, hogy a mobilnet keret melyik nap kezdődjön. Hiába állítom át, mindig elsejére ugrik a számláló (legfrissebb xiaomi.eu rom van fent)
-
-
Bagoly01
senior tag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Gondolom nézted a tesztet. Erősen gyanús, hogy egy kamera hibás darab volt a teszt alany.
Annál a minőség is jobb szerintem, és az oldalak sem torzítanak. -
princesama2
tag
Sziasztok, egy noob kérdésem lenne:
Lehúzom a státuszbárt/értesítési sáv/control centert ott ha a némítást fel akarom oldani valamiért elkezd lejátszani valami hangot/zenét (ami nem a csengőhangom) ez miért van és hol lehet kikapcsolni?+ha a beállításokban teszem némára/oldom fel a néma módot nincs zene, csak a státuszbárból
-
juve600
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
a teljesen más könyvtárszerkezet miatt vannak ezek az anomáliák sajnos..........
xiaomi.eu rom twrp alól települ,de pl Pixel -nek meg saját recovery-je van és az alól lehet feltenni -
-
gombasm
aktív tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ha a rom zip kiterjesztésű, akkor telepítsd twrp alól. (Nem lényeges, de én pl. még soha nem néztem bele a zip -be, pedig telepítettem már pár száz romot különféle xiaomi/poco/redmi telefonokra. Akkora a zip, amekkora, telepítés után törölhető a telefonról.)
Ha beírod a keresőbe a "gapps pack for android 11" varázsmondatot, akkor már tölthetsz is le annyit belőle, amennyit akarsz.
Pl.: [link] - a basic változattól felfelé bármelyik megfelel.
Sajnos az opengapps (https://opengapps.org/) valamiért nem adott ki 11 -es androidhoz megfelelő csomagokat (régebben /andorid10 -ig/ ez volt az etalon gapps témában), de azért nem gond találni ilyesmit. -
kovaccs
tag
Üdv! azt be lehet állítani, hogy értesítéskor ne csak egyszer jelezzen az animáció, hanem folyamatosan?
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem, ebben is payload.bin foglal helyet. Ezzel mi a jó életet kell csinálni?
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Én Mi9 tulajként gondolkodtam el a cserén, viszont nem igazán tudok dönteni, hogy megérné-e a váltás.
Mi 9 6/128-ról cserélnék.
Pro:
-erősebb
-újabb
-tovább bírja
-gyorsabban tölthetőkicsit pro:
-wifi 6 (de nincs wifi6 routerem)
-5g (bár a szolgáltató jelenleg nem ad 5g-t)con:
-a 8GB ramos verzió csak a 256-os tárral kapható (a jelenlegi 128-nak is a felét ha elhasználom)
-kamera
-a mi 9 is jó mindenre jelenleg amire használom (akku lehetne jobb)kicsit con:
-vezeték nélküli töltés hiánya (úgy se használtam)
-nincs jack (mi 9-en se volt)Mennyire lenne időtálló? Ha újabb 2-3 évig bírja az már megfelelő lenne, bár valahogy van egy olyan érzésem, hogy a jelenlegi Mi 9 is bírná még legalább 1-2 évig...
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Van olyan is természetesen:
[link] -
Bagoly01
senior tag
válasz
princesama2
üzenetére
Nem találkoztam ilyesmivel.
-
pocojoe
újonc
válasz
princesama2
üzenetére
Semmi hasonló. Milyen gyakran jelentkezik a probléma? Milyen romot használsz? Talán valamelyik alkalmazás a ludas.
-
princesama2
tag
"Telefon kb lefagy/megmerevedik/nem reagál semmire (gesztusok) általában akkor jön helyre ha lezárom a telefont.
Totál randomként jön elő ez a probléma, nem tudom mi okozhatja."Szóval ezt nem tapasztalja senki?
-
-
havri1
félisten
válasz
Graphics
üzenetére
Ezt nem vitatom, csak a többesszam erős volt, és az szólt nekem, holott múltkor ő mondott hülyeséget.
Alapjaiban az elv jó, addig van fastboot, ameddig nincs hivatalos twrp. Esetemben pedig vastagon megállja a helyét, a telefonomra csak fastboot van még. És amikor még poco volt, fastbootot találtam.
Hogy nem követem napi szinten e telefon eu rom állapotát.. Igaza van
-
-
juve600
nagyúr
Mert pl eu rom (multi) van fastboot verzió. Egyelőre nincs hivatalos twrp, csak alpha, beta. Addig lesz fastboot, ameddig nem lesz normális twrp.
az első rom volt fastboot verzió xiaomi.eu_multi_HMK40_POCOF3_V12.5.2.0.RKHCNXM_v12-11-fastboot.zip ,ez 04.26. ,ami utána jött az mind twrp alól telepíthető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eldőlt, hogy nem veszek.