- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
-
Imi1981
veterán
válasz
Tarokk79 #10578 üzenetére
Szia! Én is mindkettőt használom emby és plex egy gépen Windows 10 pro-n és ugyan azokat a mappákat látják. . Emby szerintem egy kicsit ügyesebb sorozat/évad felismerésben és talán transzkódolást is mintha gyorsabban vegezné de ebben nem vagyok biztos. Szerencsére nem volt rá szükség csak nagyon nagyon ritkán. A plex is nagyon sokat javult ebben (sorozat /évadok felismerés), régebben nem volt jó benne azért tértem át emby-re akkor. Kodiban a hivatalos plex addon szerintem nagyon jó! Én most kezdtem el használni és nagyon bejön és szép is , stabil és jobban tetszik mint a plexkodiconnect és az emby kodi! Nem kell szinkronizálnia stb. Még nincs sok tapasztalatom vele de eddig gond nélkül működött. Emby-t régebb óta használom és ha a rendes kliens aklamazását nézem android tv - n és androidos mobilon akkor az emby kliense szerintem jobb! Android tv-n az emby kliens fizetős a plex kliens ingyenes, android mobilon meg a plex kliens fizetős és az emby ingyenes. Ennyit tudtam segíteni. Nem vagyok profi csak használom 🙂 .
-
Sanyi.mTs
addikt
-
gyugyo79
addikt
válasz
Tarokk79 #7719 üzenetére
Nem. Nincs átjárás a 2 közt. Szerintem ha rákeresel itt is megtalálod miért használják/juk jó páran a PLEX -et inkább mint "adatbázis" és "scraper" mint a Kodi saját megoldását, megoldásait (lokális/sql adatbázis).
Amúgy van kliens (tök8, hogy tv, androidos box stb.) amire tökéletes a PLEX kliens is magában pld. NV Shield TV, ATV4k stb és több eszközre van PLEX kliens mint amennyire Kodi telepíthető (jellemzően TV-k pld), de jellemzően sok eszközön a PLEX kliens kompromisszumos vagy mert a hardver is az már vagy csak nem csinálják meg rendesen, esetleg egy általános van készítve az alap modellre meg a felső kategóriára is és ezért a felső kategóriás tulaj kliense is annyit tud mint az alap... . De ha van olyan eszközöd amin fut egy Kodi az nagyobb eséllyel lesz jó és az a jó ha van egy külső eszközöd amin lehet Kodi (vagy forkja) is mert azzal % -osan kisebb az esélye, hogy valami nem fog jól működni.
Ráadásul ez kb olyan, hogy amire lehet Kodit arra lehet natív PLEX klienst is rakni míg amire van PLEX kliens nem feltétlen van Kodi ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged