Új hozzászólás Aktív témák
-
-
enginev3.0
félisten
Hát ez már egyéni döntés
Akkor menni kell valami alternatíva felé, és reménykedni hogy ott nem lesz semmilyen hiányérzet
+ Hogy nem lesz később az is fizetősÉn anno, igaz hogy akcióban, de már csak azért is megvettem a life timeot hogy támogassam őket, mert úgy éreztem megérdemlik
-
enginev3.0
félisten
Gyorsan át olvastam, mert eléggé hidegzuhanyként ért a dolog
De, amelyik szerver tulajnak van plexpassa arról továbbra is lehet nézni filmeket, nem csak helyi hálón hanem bárhonnan, akkoris ha az usernek nincs plexpassa
Ha a szerver tulajnak nincs plexpassa akkor az user előfizethet majd egy új plexpassra aminek a havidíja 2$ és akkor tudja nézni a filmeket
Végre teljesen ingyenes lesz az androidos és iOS app is, nem lesz benne korlát, bár ez csak az új appokra vonatkoznak amik nem nagyon tetszenek nekem, de akkor is jó hír
A plexpasst érdemes most megvenni mert később dupla áron lesz
Összességében amelyik szerver tulajnak lifetime PP van annak nincs változás
A jellfyfin is simán hozhat hasonló döntést, bár nem ismerem a programot, de ilyen téren egyik sem életbiztosítás
-
Szia.
Bocs ha nem értem, kicsit fáradt vagyok.
Szóval nekem Lifetime Plex Pass-om van. Nejem mobilról, távolról saját Plex profillal( nincs semmi plexpass-előfizetése) csatlakozik, és nézi otthoni nasról a filmeket. Eddig ebben a formában neki nem kell előfizetés. A változást követően kelleni fog neki is előfizetni, vagy továbbra is ingyenes?
Köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged