- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz
Enrico77 #15902 üzenetére
Úgy kellene h a digis routert bridge be teszed, és pl az asus lenne a dhcp 1000 es porton természetesen, így a digis routerbe csak 1 tyúkbél menne, a tp link meg osztaná csak tovább. Arra figyelj h akkor az asus-nak kell be authenticalni a digihez szal azok az adatok fognak kelleni. És akkor lenne egy Gigabites belső hálód. Szerintem fáradj át egy hálózatos topicba
#15907szkutyi: van olyan digis router aminek csak az 1ik portja gigabit. Szerintem arra gondolt.
-
justice84
aktív tag
válasz
Enrico77 #15890 üzenetére
Na akkor siker
szerencsére ennyi megoldotta. Látszik is hogy 2 hálózatod van a tv a 192.168.1.1.-et használta átjárónak gondolom a digi portja a 192.168.50.1 meg a asusé. Ha több routered van érdemes AP Mode-ba használni nekem is igy van A voda router a fő átjáró és a 2 másik roter AP Mode-ban csatlakozik rá és a voda oszt ipt-t mindennek.
-
justice84
aktív tag
válasz
Enrico77 #15884 üzenetére
Érdekes ,a PC és a tv IPv4 vagy IPv6-al csatlakozik?
"Ha a gépen listázom ki az IP címet, alhálózati maszkot, stb, (ipconfig/all) akkor mások ezek az értékek."
A TV IP címének ugyan abban a tartományban kell lennie mint a PC-é pl:192.168.1.1-255 ha IPv4 et használsz ,alhálózati maszk és az átjárónak meg kell egyeznie. -
justice84
aktív tag
válasz
Enrico77 #15875 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből a Szerver - Hálazat - Biztonságos kapcsolatok mire van állitva? Ha "szükséges" van beállitva próbáld ki hogy átrakod ott is "előnyben részesítettre" hátha [Plex for smart TVs after September 30,2021] megnéztem nálam is igy van a 2017-es LG miatt beállítva web os 3.5 van rajta, a 2019-es ma frissitet 05.40.10-re
-
justice84
aktív tag
válasz
Enrico77 #15878 üzenetére
Az a távoli elérés, az most szerintem se lényeges. Ha a másik tv , telefon látja akkor a tv a ludas. Próbáld ki hogy kihúzod a lant és wifivel felcsatlakozol a hálózatra akkor látja e a plex szervert. Nekem párszor előfordult már hogy wifi és lan kikapcsolás megoldotta mikor nem látta a szervert egy probát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest