Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Írtam neked választ, már az első alkalommal is.
Kapkodsz. Ne tedd, mert úgy nekünk is nehezebb számon tartani, hogy hol tartunk, hogy mit próbáltál meg, és hogy mi az ami még hátravan. Próbáld meg összeszedni ahova eljutottunk, csináld meg amit írtunk, és egy kommentbe leírni hogy mit látsz. Akár ha lekötöd a 4k-s kamerát úgy is. Ha nem jött be amit mondtam, meg amit a többieké se, akkor szaggatás közben a nason nézz rá a programok között a resource monitorra vagy ahogy nálad magyarul hívják, és hagyd futni szaggatva a filmet egy jó 10 percig. Majd csinálj egy printscreent és tedd ide be pls. Abból kiderül hogy a nas maga bírja e a strapát, nem e a lemez akad ki vagy nincsenek e indokolatlan tüskék, droppok a hálózatban...
Simán lehet ezer meg egy dolog. Ha egy vinyóra megy a torrent ami a nyélen kifér, megy a seed vagy a letöltés mindegy, és a 4k kamera is arra megy, simán lehet hogy a vinyó feje nem bírja a történetet... Ezt is meg tudod nézni ha valóban ez van, hogy torrent stopp kamera stopp. Film még mindig szaggat, akkor megyünk tovább.
De tényleg pls ezeket szedd össze egy kommentbe, hogy hol tartunk, mert bár én olvasom és próbálom követni, nagyon nem látom hogy mi volt meg és mi nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest