- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
sokomst
tag
Sziasztok!
Teljesen elakadtam és az angol leírásokban valahol átsiklok a megoldás felett sajnos, így remélem van itt a közösségben olyan valaki aki megjárta már az utam.
Adott egy Plex szerver (Win10)
Sok kliens (LG TV, PS4, IOS, Web)
Egy Archer C7 v4 DD-WRT routerMost úgy üzemel a rendszer, hogy telefonról Wake on LAN App-al bekapcsolom a szervert, majd nézem valamelyik kliensen a tartalmakat aztán ha nem használom és kb 10 percig bizonyos sávszélesség alá esik a hálózati forgalom akkor kikapcsol a szerver.
Mindezt azzal szeretném megbolondítani (emiatt is vettem az új routert,) hogy ne kelljen külön ébreszteni a szervert. Hanem, ha valamelyik kliensen megnyitom a Plexet akkor az keltse fel a szervert.
Ameddig jutottam, hogy a routerre DD-WRT firmware került és a neten bármely elvileg működő scriptjét futtattam már a routerrel Startup Script-ként, de az istenért sem kel fel a szerver, bezzeg ha DD-WRT-én belül manuális WOL packet-et küldök akkor működik.
Tehát a scriptel van a bajom, de a programozásban nem vagyok jártas és bénázom. Valaki csinált már itt ilyesmit, ha igen tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest