- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a választ nektek.
Annyi a történet, hogy lett egy 32" G8 Oled monitor. Felmerült a dolog, hogy néha jó lenne játszogatni. Viszont ismerem magam, páromat mégjobban, és tuti, hogy 1-2 hét és meg is lesz unva a játékEzért próbáltam magam meggyőzni, hogy lesz más haszna is egy gpu-nak. Plexen csak 4k anyagot nézünk. Mondjuk nem tudom, hogy van e transzkódolás
Viszont azért a 4070 super kártya, már olyan szint, ha nincs kihasználva, akkor nem kis kiadás ez na. Viszont így meg az a baj, hogy az Intel 13500 CPU-ban lévő uhd 770, a 4k felbontáson csak max 60hz képfrissítést tud. Az meg picit zavaró a szememnek
Szóval ez miatt kérdeztem csak. De úgy látom, hogy a mi esetünkben nem fogja ez megérni
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest