Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Ugye, ugye, mégis kinek nincs fogalma? A HC-n mit keres egy Lada, amin kicsit nagyobb felni van? Már azért forgalmi kobzás jár, mivel látom mezei rendszámos, tehát vélhetően nem traileren zötyögött oda, vagy ha igen, akkor közúti forgalomban részt vesz nagy valószínűséggel a hétköznapokon.
De ahogy írták lentebb, a román dakoták furikázhatnak mindennel, de én egy komplett ültető szettet (szettet, nem csak rugót!) nem rakhatok a kocsim alá papírozás nélkül, amiről ugyebár van mellékelt műbizonylat, hogy X és Y típuson belüli autóhoz jó. De itt ahogy nézegettem voltak a gyárinál "kicsit" nagyobb felnis autók is, amik szintén normál rendszámosak, és a váltóméretébe biztos nem esik bele akkora kerék, de én vagyok a hülye ugye!? Mellesleg ez semmivel nem másabb, mint az éves VW találkozó a ringen, de ott érdekes módon kapkodják ki a sorból a gépeket, és nem a putris szarokat, hanem azokat, akik egy vagyont talicskáztak az egyébként európai szinten full legális autóikba, csak itthon ez nagyon nem így megy. Én ezért nem járok már semmilyen találkozóra vagy nagyobb eseményre, mert a disznók kivonulnak lopkodni, de itt ahogy látom ilyen nincs, mert egy "rangos esemény".
-
KrAt
veterán
Bazz, ott a régi Kadettom, de jó volt látni újra
-
-
CaNNa3IS
senior tag
Huuu az a quattro
-
orion1025
őstag
Hány forgalmi ugrott menet közben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest