- iPhone topik
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satellite
tag
Anno amikor még csak az első infók jelentek meg az Apollo Lake-ről, nem lehetett tudni, hogy Win10 alatt is tudja-e majd a 10 bit HEVC HDR-t, vagy csak Linux alatt.
Szerencsére a korábban belinkelt német videóban 0:06 másodpercnél látszik a tesztkörnyezet, így nem volt kérdés, hogy erre a tudású CPU-ra vártam már évek óta. Azóta a Gemini Lake még jobb lett, de egyelőre nem fogok váltani a J4105-re, - főként, hogy az előbb vettem észre, hogy bár DDR4 memóriával fut, de "csak" 8 GByte-ig bővíthető... -
Satellite
tag
Lassan 1 éve tesztelek itthoni használatra egy Asrock Apollo Lake J4205 ITX alaplappal összerakott (16 GB RAM, SSD, Win10) gépet egy passzív tápegységes LC-Power házban, és azóta több ugyanilyen gép is "született" a közreműködésemmel: eddig nagyon jók a tapasztalataink.
A 4K-s HEVC 10 bit HDR videók kb. 16-20%-os CPU-terheléssel futnak rajta, (kb. így, bár ez "csak" egy J3455 CPU), BluRay ISO szintén nem gond.
Az alaplap ára (a tudásához képest) szerintem nagyon kedvező, az átlagos fogyasztása (pl. most) 7-9 Watt, maximum terheléssel is csak 20 W-ra (max. 59 Celsius) tudtam feltornázni.
Hangkártyája tudja a 7+1 HD-t, de nálam a film csak sztereóban szól, - zenére nem próbáltam, arra ott a RPi3...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest