Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Magisk
- Yettel topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satellite
tag
Lassan 1 éve tesztelek itthoni használatra egy Asrock Apollo Lake J4205 ITX alaplappal összerakott (16 GB RAM, SSD, Win10) gépet egy passzív tápegységes LC-Power házban, és azóta több ugyanilyen gép is "született" a közreműködésemmel: eddig nagyon jók a tapasztalataink.
A 4K-s HEVC 10 bit HDR videók kb. 16-20%-os CPU-terheléssel futnak rajta, (kb. így, bár ez "csak" egy J3455 CPU), BluRay ISO szintén nem gond.
Az alaplap ára (a tudásához képest) szerintem nagyon kedvező, az átlagos fogyasztása (pl. most) 7-9 Watt, maximum terheléssel is csak 20 W-ra (max. 59 Celsius) tudtam feltornázni.
Hangkártyája tudja a 7+1 HD-t, de nálam a film csak sztereóban szól, - zenére nem próbáltam, arra ott a RPi3...
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest