- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
válasz
fatallerror #150 üzenetére
Viszont az is elképzelhető, hogy az fog történni ami most is: a játékok egy darabig egyre szebbek lesznek, majd megáll a fejlődés, és kisajtolják az utolsó cseppet is az adott hardverből. Ez pedig nem 4-5 év, inkább több. Szerintem konzoloknál nem annyira létkérdés, hogy gyorsan fejlődjön a technika. Az a pc hajtómotorja volt mindig is. De ez is csak találgatás.
-
waithEard
őstag
válasz
fatallerror #141 üzenetére
"szerintem a next-gen konzolok élettartama 4 év körül lesz"
Ezt miből gondolod?
-
waithEard
őstag
válasz
CyberPunk666 #50 üzenetére
"Aztán abba már bele se menjünk amikor az nv által szponzorált játékok közül néhánynál a VGA id-jét átírva és ezáltal a játék számára nV-nek hazudva a kártyát hirtelen lett +10-20% sebesség az ATI (akkor még) kártyákban."
Erről nem is hallottam! Melyek voltak ezek a játékok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest