- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Nemtom mi az a HD7700, de ha a 7770 akkor is majdnem 50%-al gyengébb mint a 7850 ami a haveromnak van.
Elég gyengén viszi neki, vagyis hát vinni viszi, de nagyon belaggol már akkor is amikor a szkópba belenéz, nem megy neki simán, folyamatosan, élvezhetőnek nehezen mondható, de játszható. -
DeathAdder
veterán
Én 3 hete amikor megvettem nagyon élveztem.
A szólót egyáltalán nem, abba semmi fantáziát nem látok, de a Duó, Squad haverokkal elég fasza. Volt 3 winünk és egy 6-8 2. hely is, szóval élveztem na.Viszont 2 hét elteltével mostmár leginkább dögunalom, és gondolni sem akarok rá hogy egy percet várok lobbyba, még ennyit ejtőernyőzök, meg szarrá lootolok mindent hogy aztán gyorsan vége legyen, vagy lelőjjenek. 1 hete már be sem léptem, inkább Witcherezek
Haver viszont a megjelenés óta egész délután és este ezt a szart tolja, társaság híján legtöbbször szólóban. Fel nem tudom fogni mit élvez rajta
De ezért a 2 hétért nekem megérte, kb minden délután estig nyomtuk, elég jól hanyagoltam is minden más teendőmet miatta
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest