Új hozzászólás Aktív témák
-
JR.CSé
senior tag
Én ezt nem értem.Egy javítás így hazavágja az akkut?Hol itt ebben a logika?
-
daniel909
addikt
ciki
de ha elfogadod egyből a felugró ablakot akkor nincs probléma ha jól értelmeztem.
-
plus44
veterán
Ha mindent kijavítottak volna, fenét nem érdekelné az az egy óra mínusz, mert addig is vígan használnám és majd kijavítják, de így csak csepp a tengerben a baj...
-
Taybore
aktív tag
Fél-off:
Nekem a Galaxy S-el van hasonló tapasztalatom mióta feltettem a Froyo-t. Amíg 2.1 volt rajta, addig mintha jobban bírta volna üzemidővel. -
>-48-<
aktív tag
CrapBerry
persze csak a vicc kedvéért, simán örülnék egy ilyennek (persze csak ha adnak hozzá egy telefont is)
-
A CrackBerry-s véleményekre általában ad a vállalat, ezért gondolom megy valami nyomozás a háttérben. Mindazonáltal nem érdemes leírni sem a PlayBook-ot, mert április 19-i indulása óta 250.000 fogyott belőle, úgyhogy van rá igény annak ellenére, hogy leszólták egyes (lefizetett?) tesztlaborok.
-
D@niel
addikt
Lila gozuk sincs a megoldasrol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest