Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Csak érdekesség képpen. Marques Brownlee csinált nemrég egy fotó összehasonlító vaktesztet. Két csoportba, majd azon belül párba állította a mobilokat és instagrammon és twitteren megszavaztatta a fotókat. Érdekes eredmény született. Ez persze nem egy szakmai teszt, de egy érdekes eredmény abban a tekintetben, hogy mi kell a tömegeknek és, hogy a tartalom nagy részét a többség a mobil kijelzőjén nézi a jelek szerint, ott pedig kevésbé jönnek ki a hiányosságok, illetve pont más dolgok jöhetnek ki.
Szóval megéri megnézni milyen eredmény lett, illetve több ismert vlogger is elmondja a véleményét.
Lehet lamentálni, hogy miért így kerületek párba, miért így kerültek csoportokba stb. de ez egy ilyen teszt. Messze menő következtetések mondom nem kell levonni belőle szerintem, de érdekes.
Én sem ezt az eredményt tippeltem volna a legtöbb esetben. -
törölt tag
Erre nyisziatit lehetne jó példaként hozni.

Anno pár hete csinált egy blogbejegyzést, ahol kifacsart formában teszteltek telefonokat, és pont az jött ki győztesnek amit ő is szeret.
Minden azon múlik ki fizet a tesztelőnek, vagy újságírónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest