Új hozzászólás Aktív témák
-
maczera
aktív tag
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
"Az i7-ből jött ki először ilyen."
Jé, ezt nem is tudtam! -
neoforce
aktív tag
válasz
Viktor0610 #33 üzenetére
Na jól le buktál🤣🤣🤣🤣
34: A Mi8 nekem is nagyon bejön ,csak hát skót vagyok😁
-
Ryoo
senior tag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Igen, az apple már pereli az almatermelő gazdákat a piros almáik miatt.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
Adod pedig itt most végigolvasva ez rólad is szól.
Fórumbeli rangod miatt azt a benyomást kelted hogy objektívebb mintsem márkahű vagy.Most (Xiaomi) A1 telefonról írok, ezért olvasom a típus fórumot is, ha lenne a márkahű jelzőnek is fokozata akkor a legnagyobb érdem szintet kapnád.(Xiaomi Jómunkás)A fentebb említett Mi A1 típus 85% iPhone 7 Plus másolat ha a később megjelenő "red edition" marketing ütemtervet is ide számítjuk akkor úgy gondolom ez jogosan 99%.
Üdv egy elégedett Xiaomi felhasználó.(Korábban iPhone)
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
nem igazán, mivel a REDefine, Red Edition hívószavak, a nagy reklámmal eléggé rámutatnak arra, honnan jött az ötlet. Ez a cég ezért tud olcsó lenni, mert mindenkitől merít, lop. Nincs ezzel baj, én is szemezek most egy mi 8-cal mert nagyon megtetszett azon az áron (bár most olvasom a reklámokat, ha valóban így van, akkor kiesik a listámról, ahogy az összes Xiaomi), de tudom, hogy copy telefont veszek. Aki ezt tagadja, hogy lopásból meg másolásból él a cég, az elfogult.
7: te tudod mikor indult a product red? atyaég...
8: [link] Kis infó. Az Apple is partner, és nem csak telefonok, de sok egyéb eszköz is megjelent Product Red kiadásban. 2006-os kezdeményezés.
-
maczera
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
A Xiaomi vörös Mi A1 nem hamarabb volt, mint a Product RED Iphone 8 ("az Iphone-ok Ferrarija")?
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
A opció: Megjelenik egy készülék pirosban IS, mindenféle hacacáré nélkül.
B opció: Megjelenik a piros kiadás később, nagy reklámmal, és ilyen jelzőkkel: REDefine, Red Edition
Ha nem érzed a különbséget, akkor tényleg menthetetlen Xiaomi fan vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest