- iPhone topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
laposonly11 #40 üzenetére
"Csak mellékesen nem csak a Quakereket de a CS-seket is lenézem"
Én semmire sem tartom az internetes multiplayert, nem veszem komolyan a versenyeket, nekem a multi csúcsa a LAN-on pizzával és sörrel lődözni kicsit, de ilyet kijelenteni "profi" Battlefield játékosként, hogy lenézed a CS-t, CoD-ot játszókat, mezei büdös paraszt hozzáállás. Mondom úgy, hogy szerintem a CS egy rakás kaki. Profi eleve nem jelenti ki olyat, hogy lenéz más versenyszámokat.
Erről eszembe jut, hogy Lugosi Béla annak idején azért nem vállalta az 1931-es Frankensteinben a szörny szerepét, mert színészileg nem tartotta érdekesnek, hogy csak hörögjön, morogjon, vánszorogjon. Boris Karloff elvállalta, ma is ő a szörny legismertebb megformálója. A sors iróniája, hogy később, lecsúszott színészként haladó morfinista korában Lugosi csak elvállalta a szerepet egy sokadik folytatásban vagy miben, de nem sikerült maradandót alkotnia abban, amihez túl jónak tartotta magát.
-
Dilikutya
félisten
A gombok miért nem lyukasak? Ott is lehetett volna spórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest