- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
laposonly11
üzenetére
Ha nem troll, akkor csak szándékosan teszed magad viccelődés tárgyává? Mert ahogy láthatod, nem csak én reagáltam a posztjaidra úgy, ahogy. : /
"Láttam elég Quake,
<COD, CS>meccset és játszottam is, és még mindig állítom hogy sok szürkeállomány nem kell a fent említett játékokban,"Hát, ahhoz a szinthez, amin játszottad, valószínűleg tényleg nem. Ezt komolyan nem bántásból/támadó szándékkal írom, csak a tényszerűség és perspektíva kedvéért.
Ha vetted volna a fáradságot, és legalább azt a linkelt, klasszikus videót (Rapha vs. Cooller, DM6, ESL duel tournament, a meccs után Rapha mélyelemzéses kommentárral illeti a visszajátszott demo fájlt) megnézted (és figyelmesen végighallgattad) volna, akkor minimum egy közelítő elképzelésed lehetne, hogy komoly szinten játszva MEKKORA intellektuális mélységei vannak a játéknak (és hogy a brutális aim mennyire egy mellékes valami), amit a csapat alapú játékmódok (TDM, CTF) csak tovább bonyolítanak.
Egy-egy komolyabb practice war vagy ligameccs után szellemileg kiég, mentálisan lefárad az ember, hiszen folyamatosan a másodperc tört része alatt hoz meg döntéseket, egyszerre több itemet/fegyvert időzít másodpercre pontosan (fejben!), miközben a csapattársaival is folyamatosan kommunikál és az ellenfél/ellenfelek fejébe is folyamatosan próbál befurakodni, és counterelni az ő törekvéseiket a megfelelő helyezkedéssel a mapon. Az, hogy közben minden fénysebességgel piff-puff, meg folyik a kép, csak a mellékes körítés. A felszín.
-
Picco
addikt
válasz
laposonly11
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Battlefield 6
- Yettel topik
- Mobil flották
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest