- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
-
-
zsofzsof12
csendes tag
Így van...
persze egy két boltban lesznek szemtelen árak, itt UK-ban is van ahol 750EUR(211ezer HUF) az SGS3, az XperiaS meg 457EUR (129ezer HUF).... itt biztos lesz majd 150-160ezer között az SL is.....
de nem az ilyen helyeken kell vásárolni, ennyi..... mert a legtöbb helyen mind a két modell 30-40ezrekkel olcsóbb..... a GSM Arena által linkelt cikk pedig előrendelési ár, ami köztudott hogy akár több tíz ezerrel is eltér a valós ártól..... ha bejelntkezel és rámész a vásárlásra ki is írja hogy az ár csak tájékoztató jellegű. Emlékezzünk csak az SGS3 mennyi is volt előrendeléssel200felett jóval.... vagy a HTC OneX rosszul is voltam mikor anno 195ezerért megláttam az előrendelési menüt.... aztán mire ideért 171ezer lett belőle.
-
Youri
veterán
-
Zoja™
őstag
Jó, trollkodtam, ezt aláírom, és elnézést is kérek érte. Viszont az ilyen kioktató szellemű, ,,én mindent jobban tudok emberekből" is jócskán van az MA-n.
Kifejtettem, miért inkább másik készüléket vennék ÉN, kihangsúlyozom, ÉN, és ezzel nem ellentábort akartam gyűjteni. De Te jöttél és osztod az eszed, amire nem kértelek.
És ha már önminősítésről van szó, érdekes amilyen hangnemben, írásmódban válaszolsz, holott, ha annyira intelligens embernek akarod mutatni, egyszerűn átsiklottál volna a hozzászólásomon.zsofzsof12:
Újonc létedre elég érdekesen adod elő magad, gratulálok, arról nem is beszélve, hogy közöd sincs hozzá.
De nem tartozom a Samsung dicsőítő táborba, csupán véleményt foglaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest