- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
A PartNero tényleg jó hely, függetlenül attól, ahogy a saját hülyeségem miatt jártam.
-
Youri
veterán
-
hurrikan
addikt
Menj be nézd meg hátha van.
miért ne maradhatott volna raktáron?nincsen ebben semmi különleges....
De nem csak náluk van, további 4GSM bolt árulja
meg még ki tudja mennyi, ami itt nincs a listán, mivel a partnero sincs itt pl
-
hurrikan
addikt
Család majdnem minden telója onnan van. Sosem volt még gond.
Fórumunkon is folyamatosak a pozitív visszajelzések.tehát nincs semmi gond velük.
Max irigykedni lehet, hogy sokkal olcsóbban adják mint mások, a szürke importos és a gyári garis változatokat is.
De ugyan az mint az általam linkelt külföldi árak. Ugyan úgy itt is 120-re jön ki a gyártói garis full dobozos. Sokkal inkább hiteles mint az 173ezres ajánlat......
nade ezt leírtam a múltkor hogy az általatok linkelt boltban a T olcsóbb mint az SLcseppet nevetséges csak
-
hurrikan
addikt
Partnero GSM-nél már van SL!!!!
99ezer 1év bolti garival (töltő-headset+fólia)!!!!
119ezer 2év gyártói garival(töltő+headset+főlia+bőrtok+HDMI kábel!!!Na???? 173ezer e? Okoskák....
[link]
persze tudom könnyű azt leszólni aki hivatalos forrásokra támaszkodik, nem pedig egy-egy külföldi bolt elrugaszkodott áraira.... -
Black83
tag
Köszönöm a választ! akkor valószínűleg veszek egy S-t
-
hurrikan
addikt
válasz
zsofzsof12 #61 üzenetére
Majd csinálják ahogy akarják az biztos hogy az SL-t senki nem fogja megvenni tőlük 170ezerért miközben a többi boltnál 114ezer környékén van, +-3ezer....
Meg a vita sem ezen robbant ki, hanem azon hogy elkezdett minősítgetni.... én arra reagáltam. -
-
hurrikan
addikt
válasz
zsofzsof12 #59 üzenetére
Meg ugyan annál a boltnál az S 356Euró.
75ezres felár ugyan minek lenne.tavaly is alig volt felár az arc/arcS között....
főleg amint mondtam, a bejelenéskori szövegben sem ez állt. Hanem hogy a bemutatkozó ára annyi lesz, amennyi az XPS-nek volt Március elején. Tehát 130-150ezer között, régiónként különbözve.....vagy:
egyszerűen az adott bolt felcserélte az árakat.... nézzétek a 3.oldalt...
[link]Az XperiaT ugyan ennél a boltnál 50Euróval olcsóbban rendelhető elő xDxD nem kicsit vicces....
-
zsofzsof12
csendes tag
Így van...
persze egy két boltban lesznek szemtelen árak, itt UK-ban is van ahol 750EUR(211ezer HUF) az SGS3, az XperiaS meg 457EUR (129ezer HUF).... itt biztos lesz majd 150-160ezer között az SL is.....
de nem az ilyen helyeken kell vásárolni, ennyi..... mert a legtöbb helyen mind a két modell 30-40ezrekkel olcsóbb..... a GSM Arena által linkelt cikk pedig előrendelési ár, ami köztudott hogy akár több tíz ezerrel is eltér a valós ártól..... ha bejelntkezel és rámész a vásárlásra ki is írja hogy az ár csak tájékoztató jellegű. Emlékezzünk csak az SGS3 mennyi is volt előrendeléssel200felett jóval.... vagy a HTC OneX rosszul is voltam mikor anno 195ezerért megláttam az előrendelési menüt.... aztán mire ideért 171ezer lett belőle.
-
hurrikan
addikt
Íme az árak:
Indian Rupees: 28500 (INR)
Pakistani Rupees: 5000-51300 (PKR)
Dollar: 534 (USD)
Euro: 369-399 (EUR)kb. mind 110-115ezer között jön ki átszámolva, tehát nincs itt semmilyen szórás....
tehát a T és az S közötti kategória lesz, mert a T és XT várhatóan 160-170, míg a V 180ezer körül debütál.... Meg elsz még majd az SX International változata ugyanúgy S4-es procival.... az majd mehet az SL és a T közé árban.... a maga krait magjaival és 4"-os kijelzőjével -
Youri
veterán
-
hurrikan
addikt
Te kezdtél minisítgetni engem és én arra reagáltam, nem a véleményedre, hanem a minősídgetésedre, és ezt világosan oda is írtam, ha nem tudod felfogni sajnálom.....
Youri:
A 173ezret egyértelműen arra való utalásnak vettem.... ebben az is erősített, hogy előtte való hsz-ekben is a T-ről volt szó.
Az SL 533dollár, Íme: [link]
533x215 pedig véletlenül sem 173ezer.... hanem 114ezer, és kezdőár.... -
Zoja™
őstag
Jó, trollkodtam, ezt aláírom, és elnézést is kérek érte. Viszont az ilyen kioktató szellemű, ,,én mindent jobban tudok emberekből" is jócskán van az MA-n.
Kifejtettem, miért inkább másik készüléket vennék ÉN, kihangsúlyozom, ÉN, és ezzel nem ellentábort akartam gyűjteni. De Te jöttél és osztod az eszed, amire nem kértelek.
És ha már önminősítésről van szó, érdekes amilyen hangnemben, írásmódban válaszolsz, holott, ha annyira intelligens embernek akarod mutatni, egyszerűn átsiklottál volna a hozzászólásomon.zsofzsof12:
Újonc létedre elég érdekesen adod elő magad, gratulálok, arról nem is beszélve, hogy közöd sincs hozzá.
De nem tartozom a Samsung dicsőítő táborba, csupán véleményt foglaltam. -
zsofzsof12
csendes tag
Szerintem inkább fogd vissza magad, nézd meg a munkásságát azután szólongass le másokat jogtalanul. És főleg ne személyeskedj miközben még csak negyed ízben sem ismered, sőt egyáltalán....
Nem ő az aki hülyeségeket szokott írni hanem pont hogy te, persze megértem, hogy irigyled azokat, akiknek veled szemben szakmai hozzászólásai vannak, nem pedig trollkodni járnak valahova és Samsungot dicsőíteni. Na de kinek mennyi ész jutott.... -
-
hurrikan
addikt
T-ről volt szó...az lesz 173ezer nem az SL
És mivel előttem 173 ezerre célozgattak így azt gondoltam értelem szerűen hogy a T-ről van szó. A hivatalos közleményben is benne volt, hogy kb ugyan azon az áron debütál mint az S. Az meg ugye 120-130-on indult, ma pedig már 100ezer alatt van....Csak kicsit gondolkodni kéne nem másokat ócsárolni az "ő csak már ilyen" mondatocskákkal, hanem inkább odafigyelni mit írogatunk és megtanulunk értelmesen fogalmazni akkor majd nem értik félre.... persze ezzel csak is magadat minősítetted.
Hogy az SL-ben S3-as maradt azt korábban visszamenőleg kifejtettem ahogy azt is leírtam hogy csak ez változott. Csak hát visszaolvasni szintén luxus. Tipikus troll jellemzők, nembaj, megszoktam hogy itt MA-n sok ilyen ember van.....
Szerk: Youri a második bekezdéstől nem neked szól.... már szerkesztettem bocsi.
-
Black83
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez a modell valamilyen szolgáltatónál kijön? Avagy csak független formában lesz kapható, mivel nagyon gondolkodom egy Xperia S-en de egy pici várakozás még belefér.
-
hurrikan
addikt
Miért is?
-jobb kijelző (fényerőben, PPI-ben, színhűségben)
-jobb kamera 2. szériás BSI
-teljesítmény ugyan az a 2magos kraittal mint a 4magos Exynossal (sebesség, Benchmarkok, 3D)
-RAM ugyan annyi, de Xperiak sokkal jobban bánnak a RAM-al
-üzemidő sokkal jobb 28nm miatt
-sokkal jobb multimédiás képességek
-sokkal egyedibb és szebb készülék és szoftver (bár ez szubjektív de a touchwiz/motion szerintem hányadék)
-ja és nem utolsó sorban sokkal jobb anyagminőség, bér ebben nem nehéz az S3-on túltenni....Akkor miért ne érne annyit? Na meg ez kezdőár ugye. Ez egy hónapon belül 15-20ezret csökken.... az S3 180ezer felett debütált ha jól emlékszem.
-
Zoja™
őstag
599*290=173710 Huf - Hát akkor inkább már egy SGS III.
Pedig ez a Sony 100-szor jobban tetszik, mint a samu, de szerintem ennyit nem ér.
-
butyek
senior tag
Az alja annyira nem tetszik.
-
MCMIX
csendes tag
Kár hogy ilyen vastag (vagy mély). :/
-
mrlujoak
veterán
Úgy is felfoghatod, hogy van aki retteg - és ezért nem vesz csak! - S-t az első szériás sárgulás miatt...
Na, ő most nyugodtabb szívvel veheti az S helyett a frissített SL-t.Emellett olvastam, hogy a hátlap rögzítésének tűrésén is változtattak, azaz az S esetében elő-előforduló könnyed hátlap levételt is javították...
Plusz ugye amit még nem tudunk. Fabrikáltak-e valamit az alap S konstukción, mondjuk hőelvezetés, vagy árnyékolás szempontjából...
Előre azért nem szabad kijelenteni dolgokat.
Ami meg a "csak" +200 megaherz-et illeti az magonkéntiSzóval ha nagyon akarom a végletekig butítani, ott a 400 plusz
Igen, tudom, ez nem így van, de jól esett...
-
Enci1983
senior tag
Rettentő feleslegesnek tartom, tavaly az Arc S +400MHz és más színek még csak-csak, de most az SL szinte ugyanaz mint az S és ugyanugy kapható más szinekben mint az Arc tavaly, viszont plussz 25-30 ezer forint? De csak Europe számára? Mert ahogy nézem USA kb annyiért terjeszti mint ahogy az S indult itthon. Nyeeemkeee
-
-
törölt tag
Sony is kezdi.
Mindjárt jön az S Plus Advanced HD... Ez nekem belsőre iszonyatosan a V-re hajaz, bár nyilván vannak apróbb eltérések. Persze -- ahogy olvasom -- a két széria (a sávos meg az íves
) kinézetre eléggé megosztja a közönséget. Én speciel az ívesekre... tenném le a voksom, de van miből válogatni. Szerencsére?!
-
leslie_smith
aktív tag
Not Bad,de inkább olcsóbban egy s.Kernel csere és mehet fel a proci +3-400 Mhz-t!
-
hurrikan
addikt
A T a csúcsmodell.
De a sors fintora hogy S3 volt bennük, mégis 47%-os növekedést mutat idén a Sony tavalyhoz, míg a HTC ugyan ekkora visszaesést. Sokkal több Sony NXT széria fogyott, mint HTC One széria.
Ennek nem örülök persze, mert mindkét gyártót szeretem és mindkettőnek tesztelek. Jobb szeretnék a Samsung visszaeséseiről híreket látni, remélem eljön az az idő is.... -
hurrikan
addikt
Persze hogy S3 ez csak egy modellfrissítés, ahogyan tavaly az arc-arcS, vagy épp a HTC-nél a Sensation-SensationXE, vagy majd idén az OneX OneX+, az S4-esek a T, XT, V modellekben vannak.
Annak akinek S-e van nem éri meg váltani, de nem is erre készült, ahogy ez jön a sima S kivezetődik ott ahol ez hivatalosan kerül forgalomba. Ahol ez megjelenik, ott az S eltűnik lassan ahogy az arc-arcS esetében történt. Az ár meg változatlan lesz. Tehát jóval a T alatt lesz. -
szimike79
őstag
A 200 Mhz plusz végett nem hinném, hogy van értelme többet fizetni. Aki váltani akar, annak érdemesebb az Xperia T-re beruházni. Ott komolyabb a hardver, nagyobb a kijelző, és a sokak által hiányolt micro SD is megvan.
-
Youri
veterán
Adreno 220? Akkor ez S3...
-
atike
nagyúr
válasz
socialkiller #16 üzenetére
Igen, segít, köszi. Erre a cikkre nem emlékeztem.
"Okostelefonokban használt GPU-k összehasonlítása" - ez a rész szól nekem....
Köszönöm!
-
ADAM1337
nagyúr
+200mhz-t érdemes kiadni egy új néven a telefont ?
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
osztraksajt #11 üzenetére
Nem vágom, hogy miért. Hardveresen van valami eltérés? Szállítási költség?
-
osztraksajt
őstag
Egyszer érném meg hogy Európát nem diszkriminálják az árakkal.
-
CJ19
csendes tag
válasz
korpicschess #9 üzenetére
Ó mester.
-
mfranky
őstag
Milyen finoman van megfogalmazva... : és 8,5 órányi beszélgetési időt biztosító akkumulátort kapott. ... mert ugye ennek a sorozatnak a legnagyobb hátránya az akksi, ami nem is cserélhető, és igen csekély teljesítményű a hardverhez...vagy nem?
-
Maxentius
addikt
"Melegen" ajánlom, hogy ne sárguljon a kijelzője...
-
atike
nagyúr
Nem rossz, nem rossz...
Amúgy mi a különbség az Adreno 220 és a Mali MP400 GPU-k között? Melyik a jobb....?
-
mrlujoak
veterán
-
kutkut
addikt
Hát, ez se lesz sikertermék.
-
gaben1117
senior tag
Eutópa az hol van?
-
HawerKing
őstag
nagyon bejon
Kar hogy csak "Eutópan" kaphato
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest