- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
Nem is olyan csúnya. De bezzeg akkora, hogy...
-
mackoapo11
aktív tag
válasz
Devourer89 #14 üzenetére
Már ne haragudj,de azért 200K-ért ha már vesz az ember telefont,akkor ne kelljen nagy táblával ráírni,hogy ez nem a húszezres kategória,amit az utolsó kukás is használ.Én megmutatom a fémházas,ötéves HD2-őt,ami repült már nem egyszer,de azon nemigen találsz horpadást.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Devourer89 #14 üzenetére
Ha a plasztikot leejted, akkor tiszta mikrokarc lesz. Nem tudod ezt csak úgy behorpasztani...
-
vittorio7
őstag
Teljesen korrekt a színe. Tetszik.
-
Márkosz
tag
Egész jól néz ki ebbe a színben!
-
atikó
őstag
nekem a fekete jön be és ezt a max-ot láttam dupla sim kártyás változatban, arra fáj a fogam, de a honlapon nem láttam csak a sima one-t 2 kártyásban.
-
Crafter32
őstag
Sony mellett a HTC-t tartom egyedül ami a szépséget is szolgálja Androidos mezőnyben. A többi gyártó tényleg inkább tejfölös doboz fogás, mint minőségi érzés amiért érdemes volt pénzt áldozni.
-
halkow
őstag
Elfogadható szín ez is nekem tetszik
-
wertigo1984
őstag
Nekem is tetszik.
-
O N E
tag
Nagyon jól néz ki, nekem tetszik
-
Peterson_
addikt
válasz
mackoapo11 #4 üzenetére
Nekem egy Desire pihen a szekrényben, az is nagyon jól bírta a strapát...csak egy új akku kellene bele, meg egy magyar nyelvű Rom
-
Maacaw
tag
válasz
mackoapo11 #2 üzenetére
Igazából nem biztos hogy nem jön kis hazánkba is, gondolj bele: A Moto G-nél is azt hitte mindenki hogy nem jön hozzánk, és lám: Már 2 GSM boltnál is kapható online, raktárról! AMúgy szegény HTC-nek ki kéne már találni valamit, mert a Nokia rohamosan tiltja ki a telefonjaikat egyre több országból.
Talán jövőre majd bemutatnak egy teljesen új dizájnú, a HTC One- hoz hasonló anyaghasználatú, szépségű, és tudású telefont, egy kicsit nagyobb marketinggel, és vinni fogják mint a cukrot!
-
mackoapo11
aktív tag
NA ez már telefon.És csak 5,9 hüvelykes
Kár,hogy nem jön Európába,kétszázezer környékén simán bevállalnám!!!inkább ez,mint valami budiműanyag ratyifon,vagy a lőrés kijelző méretű szifon
-
motoflug
őstag
Számomra inkább bronznak hat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A vörös és fekete változatok mellett Tajvanon már aranyszínű változatban is elérhető a HTC óriásmobilja.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest