- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg úgy tudtam, a hal neve wanda...
tjb007: csak úgy ne járjanak, mint a Nokia az n8 / 808 telóival, hogy annyit késtek a kiadással, hogy addigra úgy két évvel elhúzott mellettük a piac... A sailfish nagyon szimpatikus rendszer, a fejlesztői is azok, de félek, hogy csendben el fognak sikkadni az Ubuntu meg a FF os mellett egy amúgy is telített piacon. Az egyetlen esélyük szerintem az lett volna, ha még ez év elején robbantanak egy nagyot...
-
gusthy
veterán
1, Ez a Javascript már azért olyan dolgokat tud, mint pl a JIT, úgyhogy annyira nem mondanám lassúnak
2, Az, hogy 4.0 Droidon alapul, nagyon részlegesen igaz: ugyanazon a Linux kernelen alapszik, mint a 4.0 droid, az alatta futó Linux réteg is nagyban hasonlít (pontosabban abból van faragva), de aztán a hasonlóság itt véget is ér. Mindaz, amitől a Droid Droid, az már itt nincs, helyette van más.
Annyira vicces, hogy itt egy rakás ember, akinek feltehetőleg vagy 0 szakmai tudása van, vagy a közelébe se szagolt a témának, de hogy ilyen telefont/emulátort sose látott, az tuti, osztja az észt arról, hogy loptak.
Konkrétan mi is itt a lopás/utánzás tárgya szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest