Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Az egyszerübb modelljeit lehet kapni itthon is. Mivel nem reklám, ezért nem írom ide, de megkereshető, csak írd be a telóm nevét + ár .
Bár én kint vettem, az alsó-középkategóriás 9@9W em egy rossz teló (sajnos már nem kapható, 30ezer volt kártyafüggetlenül). Elég sokat hallgatok vele zenét, jók az alapfunkciói (ébresztő, stb) jó a hangszórója (nem is kell hozzá füles, úgyis USB), és aktív használat mellett is legalább 1 hétig bírja, de inkább kettőig.
Már kb fél éve (de lehet, hogy 1 éve? már nem is tudom) gyűröm, és nagyon jó. Csak egy közepesen fejlett érintőképernyős Windows mobilra cserélném, de még drágák. Ja, a dual SIM nagyon ott van, hogy csak 1 teló kell. -
csab2
veterán
Én is kíváncsian várom. Az Android amúgy is nagyom ígéretesnek tűnik. Hosszabb üzemidővel párosítva ütős lehet.
-
Ricardo
titán
Jó párosítás. Az eredmény majd kiderül. Remélem lesz róla teszt.
-
plus44
veterán
Nem rossz párosítás. Az Android igen jó, a hosszú üzemidő meg mikor nem jön jól.
-
skajwa
senior tag
Várjuk!
-
gabi81
tag
Várjuk az okostelóknál is a hosszabb üzemidőt. Mondjuk 3 napnál többet átlagos felhasználás mellett.
-
vtechun
veterán
válasz
Napfénysüti #8 üzenetére
Lehetne benn, de mondjuk kikapcsolható?
Az lenne a pont jó irány.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeltaPower #2 üzenetére
Viszont így nélküle kevesebbet fogyaszt.
Jól csinálja a Philips nekem szimpatikus ez az irány.
-
kaller1
veterán
A Philips szép lassan kezd beindulni,jó lenne ha itthon is elérhetőek lennének a készülékei.
-
Vtwo
senior tag
Ez se elvetélt ötlet,nekem tetszik ez is.
Úgy látom a Philips egyre aktívabb. -
vtechun
veterán
na, hosszú üzemidő nem ártana
Amúgy annyira nem gáz a kinézete.
-
DeltaPower
addikt
egy akármilyen villanó mehetett volna a kamera mellé.
-
T0rnad0
addikt
Nekem annyira nem jön be külsőre, de az Android és a procija miatt érdekes lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest