Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
mire van a smart response beallitas ennel a monitornal érdemes bekapcsolni? valamint az over scan-t
-
törölt tag
21,5 coll, 23 coll full HD-ban? Mire jó az? :-)
-
Mikiller
aktív tag
Ez a zöld műagyag ott alul kitakarja a képernyőből azt a kis részt?
A taskbar közepét? FAIL -
-
v.tom
őstag
Minden összehasonlítás kérdése. Nekem is TN panelem van, bántja is a szemem a betekintési szöges probléma, főleg hogy fotózással is foglalkozom, és ott elég necces a dolog. A színhűség a másik. Nagyon kellemetlen, amikor egy kép nem úgy néz ki nyomtatva mint a monitoron szerkesztés közben.

-
mfercso
tag
Én elfogadnék egyett (ingyen) nagyon teccik a style.
-
Kár, hogy sértésnek vetted, amit írtam. Otthon nekem is épp egy 22"-os TN van, ami nekem programozásra épp megfelel, de azért így is sokszor zavar a színek játszadozása a mozgásaimra. Főleg, ha esetleg elindítok egy játékot.
A TN sosem volt császár 24"-on. Mikor az első darabokat tesztelték, már írták, hogy baj van. -
Sok értelme annak sem lehet TN-filmnél. 21" felett ez a technológia már necces a betekintési szög miatt. Sőt, inkább 19 felett.
#5: Ezt nem értem, van aki kikapcsolja a monitort? Minek? Ha elmész a gép elől windows bill + L... Mire jó az, ha zárolod az asztalod? Csökkented vele a monitorod fogyasztását?
-
kpal
nagyúr
Még az én LG W2253V moncsim is van ilyen jó pedig nem mai darab .
-
Flash86
tag
"Egy irodában viszont, ahol gyakran kell elmozdulni a gép mellől meghatározhatatlan időre (gyakran csak 10-20 mp-re vagy 1-2 percre), ott nem feltétlenül egészséges (átvitt értelemben, természetesen) a bekapcsológombot túl sűrűn nyomkodni."
Ezt nem értem, van aki kikapcsolja a monitort? Minek? Ha elmész a gép elől windows bill + L...
-
A power sensorhoz annyit, hogy az egyik irodai BenQ BL2400-asomon is van.
És bizony kurvahasznos dolog. Ráadásul, ellentétben azzal amit a cikk ír, lehet állítani a szenzor távolságot, tehát ha messzebb ülsz tőle, vagy közelebb, akkor is működik. Magyarán amint felállok a monitor elől, kikapcsol, és amint visszaülök, bekapcsol. Irodai monitornak hasznos, de még otthonra is el tudnám képzelni.
Más kérdés, hogy az otthoni U2410-nek se a cikkben lévő, se a Benq nem kötheti meg a cipőfűzőjét se
-
hyperspace
őstag
"Mátyás"

-
GIJoe
addikt
Remek, a 24"-os LEDes fullHD Benq monitorom EcoModban 18W kajál, és mellett is igen szép a képe... Power izémizé... mit ne mondjak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung U28R550UQR 28 4K IPS monitor hibátlan, dobozos 2DB VAN!
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest