- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
nos
1. a C1E be volt kapcsolva
2. a QX9650 számításaim szerint kb. 50-60 wattot eszik terhelve (de ezek a kalkulációk egyáltalán nem pontosak, egyébként inkább az 50-hez van közel)
3. a Nehalemes konfigot háromcsatornás módban teszteltük (ITT egyébként kiderült, hogy kétcsatornás módban sem sokkal lassabb)
4. "Kíváncsi vagyok hogy meddig megy le az árakkal..."
volt már róla hírünk is, hogy jópár proci gyártását beszüntetik, ez sztem ennek a folyamatnak a jele. a megszüntek helyére a most még drágábbak és/vagy újabbak kerülnek (gondolom)
5. volt tuning a tesztben, még feszültséget is emeltünk (csak ugye el kéne olvasni a cikket), az Intel procik tuningját is a gyári hűtővel szoktuk megnézni
6. a CPU-Z képeket általában png-ben mentem el
7. Supreme Commander: ezt már ezerszer felvetettétek, és én már jóval korábban kipróbáltam a játékot, a benchmarkja akkor nem skálázódott semmit (és négy maggal nem volt gyorsabb)
8. a Core i7-920 2 hete még egy árban volt a Phenom II X4 940-nel, azóta a Phenom valóban olcsóbb lett (a Core i7 is egy picit), most 70 vs. 89, így más a felállás (nem véletlenül csökkent a Phenom ára).
a 920-as árában most a C2Q Q9300 kapható, a 940-sel pedig a Q9400 van egy árban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged