- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Férfiasan bevallom, én hülye vagyok hozzá. Több mint 10 év kihagyás után kezdtem most gépépítésbe, de ez korábban sem tartozott az erősségeim közé. Őszintén, nem gondoltam, h ez ennyire "bonyolult" művelet illetve, h ennyire el lehet szúrni (mert ahogy korábban is írtam, az eredmény közel sem lett 100%-os). Pár héten belül érkezik az új videókártyám, addig keresek egy profi szerelőt aki újra összerakja nekem a gépet. Jut eszembe! Nem tud valaki ilyet ajánlani nekem Miskolc környékén?!
Puma K: Egyetértek. Ráadásul ez a bolt az egyik legrégebbi a városban. Ezért is mentem oda.
Szerk.: Nem tudom mennyire látszik a képen, de a VGA nincs rendesen csavarral rögzítve, illetve van mellette egy kábel ami lóg a levegőbe.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A kiadók bizonyosan szívesen térnének át BDXL-re a százszor olcsóbb megoldások helyett, amikor már a szimpla, 1 filléres DVD helyére is inkább egy serialos papírkorongot suvasztanak be a tokba.
Mondjuk az se rossz, hogy 5 db üres lemez 34 000 pénz (kevesebbért is veszel már 4 TB-os vinyót, ~nyolcszoros kapacitással), a meghajtó is alsóhangon huszonezer. 1 db lemez egy ~128 GB-os, jobbfajta pendrive árában van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest