Új hozzászólás Aktív témák
-
Férfiasan bevallom, én hülye vagyok hozzá. Több mint 10 év kihagyás után kezdtem most gépépítésbe, de ez korábban sem tartozott az erősségeim közé. Őszintén, nem gondoltam, h ez ennyire "bonyolult" művelet illetve, h ennyire el lehet szúrni (mert ahogy korábban is írtam, az eredmény közel sem lett 100%-os). Pár héten belül érkezik az új videókártyám, addig keresek egy profi szerelőt aki újra összerakja nekem a gépet. Jut eszembe! Nem tud valaki ilyet ajánlani nekem Miskolc környékén?!
Puma K: Egyetértek. Ráadásul ez a bolt az egyik legrégebbi a városban. Ezért is mentem oda.
Szerk.: Nem tudom mennyire látszik a képen, de a VGA nincs rendesen csavarral rögzítve, illetve van mellette egy kábel ami lóg a levegőbe.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A kiadók bizonyosan szívesen térnének át BDXL-re a százszor olcsóbb megoldások helyett, amikor már a szimpla, 1 filléres DVD helyére is inkább egy serialos papírkorongot suvasztanak be a tokba.
Mondjuk az se rossz, hogy 5 db üres lemez 34 000 pénz (kevesebbért is veszel már 4 TB-os vinyót, ~nyolcszoros kapacitással), a meghajtó is alsóhangon huszonezer. 1 db lemez egy ~128 GB-os, jobbfajta pendrive árában van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest