- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
19balazs86 #189 üzenetére
danke schon es up a programnak, meg persze neked is
"...szeretném ha fent maradna számunkra a neve..." - tudtommal meg nem halt meg
bocs, nem hagyhattam ki, tobbet ezzel a temaval kapcs nem irok ide megigerem
-
Ősember
őstag
válasz
19balazs86 #183 üzenetére
ertem en, hogy teljesen fuggetlen, nem is nagyon hasonlitanak egymasra
igazabol rosszul irtam, nem is az volt a problema, hogy ph upper 2, hanem hogy ugyan ugy ph upper, mint a lortech fele uppolo
de mint irtam is a hsz vegen nem is ez "zavart", hanem ez a sor: "Az ötlet már több mint fél éve kipattant a fejemből,..." - nem vitatom, hogy egy uppolo program megalkotasa lortech munkajatol teljesen fuggetlenul juthatott eszedbe, de nem pont erre van az a spanyolviszos mondas?
es ezt tenyleg nem bantasbol irtam, ilyesmi eszem agaban sincs, csupan furcsalom.
abszolut nem ugy kepzelem el a dolgot, hogy most akkor ird le a lortech fele uppernek az eletpalyajat, csupan annyit, hogy 1-2 mondat erejeig emlitsed megezzel nem neki csinalsz reklamot, mert az a project mar nem el, inkabb emleket allitasz neki azzal, hogy elinditott valamit, amivel sok embernek segithetett
-
Ősember
őstag
a programrol valtozatlanul jo velemennyel vagyok es ketsegtelenul van mogotte tudas, csupan annyit kifogasolok az irasban, hogy az elozmenyek nem mutatnak ra arra, hogy ez miert is ph upper 2 lett
ugy latom sokaknak teljesen uj az uppolo program, igy ok nem tudhatjak, hogy Lortech volt az eredeti ph upper megalkotoja (a mar tobb, mint ket eves topik itt talalhato). illett volna megemliteni a nevet, legalabb mint erdekesseg,
mod: no offense, csak azert irtam le ezt, mert a felvezeto teljesen azt sugallja, hogy ez egy ujkeltu dolog es te vagy a szellemi atyja ennek az egesznek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest