- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Szaggattak az 1080 as filmek amelyek magas bitrátájúak voltak....
Megint óra kellett mire rájöttem, hogy a beállításoknál a PAL/NTSC re kell tenni, a kikapcsolva helyett. Lényeg, hogy most már ez is jó lett. -
xrvman
őstag
#62, #63
Nah Emberek, amit eddig írtam igaz UPnP AV Server esetén. (Legalábbis a NASomon így van leírva. DLNA ként felel meg)V8 beli hálózati böngészővel, mindezek a problémák nem jönnek elő! (uhh kellett ide 3 óra)
-
xrvman
őstag
A Samsung TV lejátszója intelligensebb mint a popbox v8!
Az avi melletti feliratot SEM kezel! .srt -
xrvman
őstag
DVD ISO
3 DVD isot néztem meg vele, hol semmi hang, hol csak 1 nyelvet tud, holott több is lenne
Nem látja a feliratokat, nem kezeli a menüt, hangsávot nem tudok választani. Miért hirdetik akkkor úgy hogy a V8 kezeli a DVD-isot? Automatikusan hajlandó csak elindulni, semmi több. (Kb ugyanaz mint a TV ez sem tud többet itt)MKV ha külső felirat van hozzá, akkor azt nem látja, csak ha belső van akkor korrekt. (Mondjuk itt a TV csak a külsőket kezeli)
Hirtelen ennyi, pont azoknál amiket szerettem volna, ott nem okés.
Holnap még próbálkozok vele, ha nem, akkor megy vissza, mert így ez számomra használhatatlan -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Minap hoztam haza egy V8 atÉrdemes a legfrissebb firmet rátenni?:
-
xrvman
őstag
valaki esetleg vett már ilyet?
-
xrvman
őstag
Hálózaton keresztül DLNA alatt az mkv fájlokat látja? Ha igen, a benne levő feliratokat is tudja kezelni?
Mert ha jól tudom a DLNA szabványban az mkv nincs benne. Hálózati meghajtóként a gépem látja, ezzel nincs gond. Ha a Pc-t, csak média szinten engedem látni a NAS-t, akkor nem látja a Windows Media Player az mkv fájlokat. Gondolom a DLNA szabvány miatt.
Más lejátszóval, pl MPC-HC val nem tudtam megcsinálni, mert azon belül nem tudtam médiatárként menni a NAS-ra. -
xrvman
őstag
Van egy NAS és nekem igazából azért gondolkodom a V8 megvételén, mert az isokat a TV ugyan lejátsza, de csak azt ami ott van "elől" ha az reklám akkor így jártam.
Másik meg az MKV-ban levő feliratokat a TV nem kezeli. No meg a DLNA szabvány miatt az mkv nem támogatott formátum, holott HDD ről pendriveról lejátssza. NASról nem.PCről is csak akkor ha az all share által osztom meg. Sima DLNA által ott sem látja az MKV-t
Mindezt a V8 tudja?... emiatt venném csak meg -
xrvman
őstag
Jó lenne ha elérhető lenne az a teszt videó file itt a neten is
-
xrvman
őstag
Jól láttam akadnak a videók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest