- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pheke
tag
Nem akarok hülyeséget írni, de ez nem dnla. Simán a hálózatot látja kb. mit egy PC. Ha van vmi samba vagy nfs szerver program a PC-na akkor azzal kommunikák, ha nincs akkor a megosztott mappákat látja, miután megadtad a popinak a pc-s felhasználónevet és jelszavad (mondjuk a második esetben mindig meg kell majd adni ezért jobb a samba vagy nfs szerver megoldás). Ráadásul a popit én LAN kábellel próbáltam: a popiból LAN ment a Wi-Fi routerbe, a notim viszont vezeték nélkül csatlakozott ugyanarra a routerre és simán ment a 720p-s MKV lejátszás a notebookról. Feliratot nem próbáltam, de nem hiszem hogy gond lenne neki.
-
pheke
tag
Ha jól tudom (de nem próbáltam ki a blúréjjel) egyedül a BD filmek esetén nincs menü, de ott viszont van annyira intelligens, hogy nem az első, hanem a legnagyobb méretű file-t kezdi el játszani (és asszem enged továbblépni, ha mégsem az a film, de ezt nem próbáltam) a DVD-s iso file-okat simán megeszi, szőröstül bőröstül, menüstül mindenestül
A NAS-odat imádni fogja a popi
-
pheke
tag
Amit lejátszik (és egy-két érthetetlen kivétellel mindent visz) azt simán viszi, akadás nélkül, itt nálunk a stream nem képes "tartani a tempót" a lejátszókkal
Íme a tesztvideók:
http://prohardver.hu/tudastar/medialejatszok_tesztmodszere.html
pheke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest