Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• economist

tag

Nagyon várom a tesztet, örülök neki, hogy ezzel foglalkoztok! A teszt módját rátok bíznám, nekem a nagyítható kép egészen szimpatikus megoldásnak tűnik.

Egy ilyen összehasonlító tesztnél a főbb előnyöket, hátrányokat egy jól áttekinthető táblázatba kell szerintem összeszedni, az olvasót nem feltétlenül az érdekli, hogy mi hány fokos vagy mennyi a benchmark, az egyes típusokról talál ilyen tesztet szanaszét a neten. De mivel mind más forrásból származik, ezért ezek nehezen összevethetők, főleg a szubjektív szempontok. Ahogy írtátok, ez csendesebb, de jobban melegszik mint az, ez masszívabbnak tűnik stb. Ezen szempontok alapján a gépeket akár 3-5-10 kategóriába sorolhatjátok, pontozhatjátok, ebből kijön az, hogy a zajra az asus két kategóriával jobb mint a dell (hasra ütés). A kategóriákat súlyozva lehetne átlagolni, így kijönne melyik gép mit tud relatíve, persze a súlyozás már szubjektív lehet, valakinek a billentyűzet többet ér, mint a kijelző minősége stb.

Persze van sok lehetséges módszer, bármit is szültök meg, én szívesen olvasom!

Új hozzászólás Aktív témák