- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Egyszer regeltem a Facebook-ra, egy BC2 multis account-ért. Azóta azt sem tudom mi a felhasználónevem, és a jelszavam. Ennek már több hónapja. Majd megnézem az e-mail-jeim között, biztos volt visszaigazoló üzenet.
Nekem abszolút nincs ilyen sz@rokra szükségem hál istennek. Ezek az oldalak csak a bohóckodásra jók, amúgy persze semmi értelme. Mivel eddig is megvoltunk nélkülük. Ellenben a PH!-val.
Innen tudok meg minden infót a számtech-ről, a mobilokról, a multimédiás eszközökről, a különböző felhasználók egyéni írásaiból pedig lehet okulni, tesztjeikből pedig tanulságot venni.
Társasági élethez meg ott van a szemem, az orrom, a fülem, és a testem. Ezeket használom egy baráti összejövetelhez, bogrács partihoz, szalonnasütögetéshez, vagy éppen közös kerti melóhoz.
Ez persze csak én vagyok, nem vagyunk egyformák, de ez így helyes.A következő generációnak készülnek majd az internetes felületek, ahol már most is lehet like-kolgatni, meg ilyen tükrös fotókat felrakni (ahol a tükörből fotózzuk le magunkat a full trendi mobilunkkal), persze napszemüveg az kell, és mindenkinek pávául kell majd kinéznie.
Aktív témák
- EAFC 26
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest