- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Blindness
csendes tag
Köszönöm az ajánlást, természetesen az üzenetem előtt átfutottam a fentebbi okfejtéseket, így a tiedet is. Van benn ráció, de az igazság az, hogy ilyen alapvető feladatok ellátására, illetve információk beszerzésére ezer más (egy közönséges TV újság [lehet online is - port.hu] például az említett előnyök igen nagy hányadát lefedi, de a többire ott az e-mail, telefon, stb.) médium alkalmasabb a faszbuknál. Hogy csak egy okot említsek, nem kell tengernyi hülyeségben kutatni a használhatót. Értsd: Nem kell 30 új "partyfoto" kommentjének a lájkolására írt kommentjei, és az ebből alapított 10 agyament csoporthoz csapatlakozók listája felett átgörgetni, hogy megtudd, hogy Queensryche koncert lesz Budapesten. Persze, le lehet egyesével tiltani a nem kívánatos elemeket, de egyszerűbb, ha inkább a megfelelő módon próbálja az ember megszerezni a kívánt információt.
Másfelől az, hogy magam sosem regisztráltam erre a phishing oldalra, nem jelenti azt, hogy nem ismerem. Láttam már több ismerősömét is, mert persze mind nagyon rá van kattanva, részemről ettől még taszító az egész.
Álláspontom tehát változatlan, kívánom minden lájkolónak, hogy száradjon el az eper a farmján.
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parkside szerszám kibeszélő
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest