Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Mondtam, hogy leginkább A9-el foglalkozom, ott meg nem nagyon van lehetőséged ha droidon akarsz 60FPS-t. S10 S20 meg Asus ROG Phone. BlackSharkot nem tudom végül kapott-e custom profilt, mert az esport eseményt 30FPS-en tolták le.
Bár a 90Hz-es ROG-on is csak 45FPS-en megy.Szóval hiába lehet venni OnePlus 7T-t, az speciel nem kapott exkluzív konfigot hozzá.
-
quailstorm
félisten
Be lett linkelve a videó: [link]
Ha egy gyártó pl. mobil gaming-re elkölt irdatlan pénzt marketingre, vásárol plusz játékbeli tartalmakat és exkluzív konfigot, grafikai többletet a mobiljához, mindezért elkér 2 havi KEU fizetést, akkor legalább ne azt a moslékot küldje már ide, ami nem is képes futtatni normálisan a játékokat.
Én ilyen közegben mozgok, ami mobil játékos, és mikor a nepper rásózta klántársamra az Exynosost, akkor vitte is vissza hogy nemnem, én nem ezt rendeltem.
1-2 generációval régebbi Snapi is jobb játékra mint az aktuális Exynos, akkora a probléma. -
quailstorm
félisten
Vicces az, hogy az Asphalt 9-hez a Samsung külön vett 60FPS konfigot a Gamelofttól, de az Exynosos vackaik nem képesek kiköhögni.
Miközben a OnePlus vagy más gyártók termékei, amik bírnál a 60FPS-t, nem kapnak konfigot mert $$$$. Így ott marad a 30FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest