- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Így, hogy az i9-nél a VRM túlmelegedése miatt van durva visszaesés, nem is az "intelligensebben" reagáló CPU throttling miatt, még érdekesebb ez. Mert nyilván tudtak erről. Az, hogy ennyire ne tesztelnének egy komplex terméket sorozatgyártás előtt, akármelyik gyártónál, komolytalan felvetés lenne. Tehát ennek tudatában döntöttek úgy a fejesek, hogy ez lesz nekik a legjobb, ha így kiadják... Na ez nekem az érdekes. Szeretném megérteni. Vagy nincs mit, mert a döntéshozók betépve fetrengenek valahol... ki tudja.
-
ddekany
veterán
válasz
maximilian4 #316 üzenetére
Ez mi? Mert se nem a fejlesztéskor használt platform (Android, meg főleg AWS ott értelmezhetetlen), se nem az a platform, amin a fejlesztett termék élesben fut (mert a Windows sokkal kisebb lenne ott). Gondolom a kettő keveréke. Akkor viszont túl kevés a Windows, mert aki Linuxra és Androidra fejleszt, azt elég valószínű hogy Windows alatt teszi.
-
ddekany
veterán
válasz
buvartacsko #289 üzenetére
Amúgy, Android fanok? Tán inkább csak irritálja őket az Apple (és vevőköre). Egy alapértelmezett, tucat OS furcsa, ha túl sok fant kitermel. Nem azért, mert rossz lenne, hanem mert nem egy exkluzív cucc, meg arculata sincs nagyon, hiszen kismillió gyártó használja (és jól bele is barkácsolnak sokszor). Még annyira sincs, mint az ugyancsak "alapértelmezett" Windows-nak, ami mögött viszont egyetlen cég áll.
Egyébként, szoftver fejlesztőként én mindig azon csodálkozom, hogy külföldi nevesebb konferenciákon szinte mondíg Maceket csapnak ki az előadók a pódiumon. Munkahelyen Mo-n, én talán 2 kollégánál láttam 10 év alatt. Az is persze sok szívással járt, mert kb. minden céges policy és dokumentáció evidensnek veszi, hogy a fejlesztők gépén Windows van. Nem tudom, miért más a divat a fejlesztőknél "nyugaton", vagy tán csak amerikában...
-
ddekany
veterán
válasz
#54625216 #238 üzenetére
"Hamar ki fog derülni erről is, hogy csak a hűtés vezérlését kell tweakelni és máris hozza az i9-es mbp a specekben megjelölt szintet.
A legtöbb ultrabook hűtésénél alapjáraton túl alacsony fordulatszámon forognak a ventik (hogy halk legyen a gép)"Ilyesmik megbocsájthatóbbak lennének, ha az előre telepített szoftverben kiválaszthatná a felhasználó, hogy épp mit akar: csendet minden áron, teljesítményt minden áron, vagy valahol a kettő közt. És ez általában minden notebookra vonatkozik... teljesen zsákbamacska, hogy egy amúgy tök drága gép (legyen az Thinkpad, Latitude vagy akármi) átmegy-e hajszárítóba, mikor az ember dolgozik rajta, mikor pedig észrevehetetlen lenne kicsit alacsonyabb sebesség is. Ki akar úgy pénzt kiadni, hogy alapvető ergonómiai dolgok nem biztosítottak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest