- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #318 üzenetére
Na, akkor visszatérnek a régi szép idők, amikor otthon faragtak az emberek core2 procikat notiban, ahogy éppen tetszett?
Kirrrááálly, micsoda fejlődés. 10 év után ez igen derék. Hasonló lépés lenne a világokádása paneleket kivágni az Airekből is.
-
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #297 üzenetére
Remélem nem gondolod komolyan, hogy ez csak az Apple táborban fordul elő...
Remélem olvastad mire reflektáltam
Én csak azt tudom, hogy én speciel nem járok más márkák topikjába trollkodni.
Na most akkor a te profilodat elemezzük vagy a jelenséget? Mert most meg magadról van szó. Én pedig globálisan. Hogy te nem csinálod az egy dolog. Én nem cigizek, nincs is mit eldobálnom az úton. Kutyám sincs, így az sem hullajt semmit sehova az utcán. Ellenben nagyon sokan nem ilyenek és emiatt kerülgetek mindent és mindenkit minden áldott nap. Kenhetem én a hajamra, hogy mit csinál az a néhány normális, ha diliházban vagyunk.
-
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #289 üzenetére
Hát, én nem tudom milyen ismerősökkel veszitek magatokat körül
Ügyfelekkel. Tudod, ők veszik ezeket a laptopokat. Nm ismerős, konkrét leendő vásárlók. Értsd már meg, hogy nem a kis baráti körömről ugatok.
Attól, hogy valaki nem ért az IT-hoz, és S-klasse Mercedessel járkál még nem biztos, hogy minden máshoz is hülye.
Volt már olyan, hogy azt sem tudták melyik boltból rendelték meg a gépeket. Miután tisztáztuk, hogy nem onnan még azért számlázással kapcsolatos problémával ismét csörögtek egyet. Na, ilyen a közönség
Az a baj, hogy itt is le lett írva, hogy szakmai szempontok alapján fikázódunk az MBP szar i9 változatáról, mégis az itteni Apple userek vannak lenézve azért mert a nagyvilágban páran tényleg a logóért veszik és hülyék.
Az a pár kicsit több lesz, de nem ezzel van a gond. A szokásos bármekkora is a foscunami, azt a terméket be kell védeni, el kell mismásolni, ki kell magyarázni. Ennyi a gond. Hogy logó miatt ki veszi az annyira nem zavar.
A jelenlévő hatereknek legalább itt lenne esélye normálisan beszélni olyan emberekkel akik valószínűleg racionális szakmai szempontok alapján választottak maguknak ilyen gépet, de ehelyett csak azt látom, hogy "lol xDDD 2,5 millió forint" "hahahah sok hülye apple juzer" stb stb... el lehet dönteni, hogy ez mégis kinek/melyik félnek az intelligencia szintjéről árulkodik.
Same shit mind a 2 tábor. Egyik általánosít, másik meg ha baltával faragnák a gerincét is védené ezeket a plasztik meg alu katrancokat.
Bár hangsúlyozom, fogalmam sincs ki hol él innen és milyen ismerősei vannak, nekem nem egy ismerősöm használ Apple termékeket, de felvágni még soha egyszer sem láttam senkit ezért. Belém viszont már álltak Android fanok nem egyszer azért mert megláttak rajtam egy Apple Watchot, vagy a kezemben egy iPhonet. Konkrétan volt olyan, hogy megnéztem az időt, és már jött, hogy milyen hülye vagyok, Wishről ugyanezt megkapom 5 ezerért stb stb... szerencsére nem közeli ismerős volt, de valahogy pont ellenkeznek a tapasztalatok.
Szerencsére ilyet az ellentábor sosem tenne. Dehoooogy
Pont az történik az életben is mint itt, az Android fanok jönnek mint a legyek fikázni meg hülyézni azt aki Applet használ, nem pedig fordítva.
Random Samsung tesztet nyisd meg, jó szórakozást meddig tudsz elszámolni míg nem jön meg az Almakommandó
Látod, erről beszélek. Az egyik oldal az gonosz és fikázni jár hordában, bezzeg a másik... hagyjuk már
-
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #287 üzenetére
Ez nem kor és fizetés vagy beosztás kérdése. A létező legnagyobb idióták és legbutább arcok elég jelentős szelete mielőtt bejött a boltba egy S mergából vagy azzal egyenértékű cuccból szállt ki.
Utolsó mondatodat én is kérdezhetném itt egy pár embertől sajnos. De hát ez van
-
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #237 üzenetére
A főtt tengeri készítő üzemmód, majd a végén vaj olvasztása az upgrade, feature, esetleg valami jövőbemutató találmány? Az, hogy drágán van, az alap. Olcsón már nem is kéne ilyesmi.
-
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #219 üzenetére
miért kell egy több éves problémán ilyen módon rugózni?
Ha ez a kérdés megfogalmazódott és le is íródott benned, akkor valóban semmi értelme. Holnaptól nyugodtan kihagyhatnak pár színt a kijelzőkből is. Hát most akkor mi van? Képet végül ad is valamillyet, a többi meg kit érdekel
-
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #217 üzenetére
A hatásvadász cím és a szakmai színvonal két külön topik. Jelen esetünkben igazat mondd a cím? Igen. Van benne csúsztatás? Deka sem. Hogy ebből a gépből a fele ilyen drága is fosh, az max annyit jelent, hogy fele ennyiből is megkapod a sz@rt.
-
Tikakukac
titán
válasz
maximilian4 #90 üzenetére
Hát elég sokban sajnos műanyag. X220 és X230 belsejében azt a valamit mikor megláttam felsírtam.
-
Tikakukac
titán
Nem meglepő. Mikor az egyik itt is ismert brand termékénél 85% felett jelentkezett egy töréshiba az eladott gépekből, ott sem találtál a neten semmit. Utólag meg is tudtuk miért: privátban egy másik hasonló sztorira a válasz ügyvédi felszólítás volt egy tucat embernek, majd moderálás és törlés.
Így működik a 21. században egy termékvisszahívás és javítás
Welcome to the internet.
-
Tikakukac
titán
Ezt tudja a piac legtöbb gépe, sőt.
Az más kérdés, hogy ez így finoman szólva is... na ide találjon ki mindenki valamit.
tuki2200: A verte és a nincs throttling az nekem 2 külön dolog. Az én laptopomat is veri a kövi generáció, cserébe az is már elveszi a gázt 30 másodperc után. Ez így önmagában semmi. Azt meg el kell fogadni, hogy ez van másnál is, a nagy papírlaptop gyártónál ez főleg nem egyedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest