- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem tudom. Nekem sem keyless entry-s a kocsim*. Csak azt ismétlem, amit olvastam.
De nem vmi nagy was ist das, hisz már a 20 éves kulcsokon is vannak bill kombinációk. Mittomén a régi Mercedes kulcsokon a központi zárra volt kombináció (mindet nyitja, csak a vezető oldalt nyitja), vagy az ablakemelőt irányíthattad. A modern kétirányú kommunikációnál mint amilyen a Tesla is meg nyilván kapcsolható kell legyen a menüben, vagy az alkalmazásban. Nem kell hozzá sok fantázia.*Ezért semmi félni valóm nincs a relay technikától, amíg nem nyomkodja senki a kulcsot. Hagyományos rendszernél csak arra kell figyelni, hogy valóban le is zár a kocsi mikor távozol. Nem ám csak úgy váll fölött hátralősz és elsétálsz, aztán jól le volt blokkolva a jel és nyitva marad az ajtó.
-
Teasüti
nagyúr
A key fob relay technika nincs benne a köztudatban? Minden tulajnak ismerni kéne, akinek keyless entry system-et tud a kocsija. Ha a hülyéje ledobja a kulcsot a bejárati ajtó mellett, hogy a tolvajnak elég csak odamennie az ajtóhoz és már fogja a kulcs jelét, azt manapság már gondatlanságnak lehetne hívni. Ha nem is tartja vki árnyékolt tokban a kulcsot, legalább vigye be a szobába vagy az asztalra vagy vmi!
De a legjobb, ha kikapcsolja a keyless entry-t és nincs ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest