Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
noro79
tag
Kiváncs leszek rá! Remélem kellemes meglepetés lesz, kéne egy harmadik op rendszer. Remélem Tramplee meg lesz szívatva...
-
nagyúr
El vagy szerintem tévedve...
Ugyanis van már "harmadik" oprendszer. Adnak ki vele mobilokat, lehet is pár alkalmas mobilra teljes funkciókkal letölteni.
Ez a Sailfish OS.Az sajnálatos, hogy a droid és az ifon mindent felzabál, mint a zombi, de szerencsére vannak olyan emberek, akik nem óhajtanak beállni a nagy gyártók által kényszerített elgondolások sodrába.
Természetesen ez az információ is rejtve marad sok ember előtt,, mert látszólag elégedett a jelenlegi megoldásokkal és nem keres mást.
A Hongmeng a cég szerint ipari alkalmazás elsősorban.
A Sailfish a Nokia MeeGo nyomdokain indult el anno élből mobil rendszerként. De közben megszületett és elkészült a ipari-, okos eszközös, önvezető autós, okos otthonos verzió is, csupán nem került még piacra.
És ne feledjük, idén még indul a Librem saját mobilja, saját oprendszerrel.
Az Ubuntu sem halt még meg, és csendben reszelgetik. Kemény pofont kapott amúgy a linux világ vele, mert túl elvont és túl más mint a többi oprendszer. Fognak még kiadni az évek alatt új megoldásokat, a belterjes gugli és ifon oprendszer mögött álló álló cégtrösztök etikája, viselkedése és szándékai sokakban hagynak kérdőjeleket.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Igazad lehet, mert míg a Sailfish nem meghatározó a több százezres gyártási nagyságával, de a filléres vacakokból millió számra szarják a piacra a műanyagokat.
Az ellenben biztos, hogy a droid teljes kezelési komfortját nyújtja a Sailfish. Ezért vonzó.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
Shyciii
veterán
És ettől miért is szúrják tökön magukat a Linuxosok? Énb pl Linuxozom otthon, de pont lexarom, hogy Ubuntu Touch nincsen Androidra (ami magában is részben Linux, mert terminalba most is simán kiadhatok linuxos parancsokat az Androiud One-os telómón, még rclone, rsync is műkődik...). Arról nem beszélve, hogy én pl rühellem az Ubuntut, és ezzel elég sok linuxos van így.
-
nagyúr
Szerintem belebonyolódtál kissé.
Az Ubuntu Touch nem akart android lenni. Pont Ezért volt nagy érvágás, mert az eredeti tervekben mutatott mobil igencsak vérlázítóan kívánatos volt és nagy durranásnak indult a mobiloprendszer fejlesztés is.
Személy szerint is sajnálom, hogy nem jött létre. Biztos, hogy más lenne a világ most vele. Nem tett jót a versenynek a kivéreztetés.
Tudomásul kellett venni, hogy veszteséges projekt nem finanszírozható végtelenségig.
A projekt bukások közül szerepet játszott, hogy a kinézete, kezelése jelentősen eltért a többi piacon lévő oprendszertől. Nem értettem én sem mi akar lenni ez a kinézet és nem is volt jó ránézni.A Jolla tetszik, volt is, de még várunk, hogy újra legyen. A Kickstarteren és a többin is zajlanak az ilyen-olyan oprendszer kezdeményezések. Ha gyártók nem állnak be mögé, akkor azok is halottak lesznek.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256gb Titanium Black, független, bontatlan
- iPhone 13 Pro 128 Gb Alpine Green 85% akku
- iPhone 16 Pro 256gb,Desert Titanium,független,bontatlan
- Androidos telefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Androidos telefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest