- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Maranello74 #34 üzenetére
Az F verziótól a másfélszeresére minimum , azóta még egy kicsit nőtt, majd legutóbb a J-vel talán kicsit csökkenhetett mert fix 60fps-el megy az UI, viszont így simább a felület.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Maranello74 #31 üzenetére
Szerk.: látom te is szerkesztetted, így akkor nem szóltam.
Igen, mind a laggolást (98%-ban) mind a nagy fogyasztást sikerült javítani mindössze pár hét alatt.Befejeztem!
(többiektől bocsi!)
-
-FreaK-
veterán
válasz
Maranello74 #27 üzenetére
Mi vaj sima?
A G3 akadozásával kapcsolatban írtál, erre válaszoltam. A G3 vaj sima (most már).Mit nem tudok elviselni? A hülyeséget amit írtál azt tényleg nem, bocsánat érte.
Hogy bántottál-e? nem azt nem. Csak a G3 topicban is megmutattad mennyire szereted a Samsungot és mennyire utálod a G3-at (úgy hogy nem rendelkezel vele), így kicsit piszkálja a csőröm ha tovább trollkodsz.
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz
Giorgio1313 #22 üzenetére
Nem is igazán az innovációk hiányával van bajom, ezt tényleg nehéz összehozni.
Csak azt kifogásoltam hogy semmi izgalmas nem fog történni a bejelentéskor, kár is erre várni, a kiszivárgott infók alapján már a hardver is ismert, úgyhogy innentől semmi újat nem fognak mutatni, vagyis azt hozza ami elvárható és kitalálható, semmi egyéb. De ahogy írtam is: szerintem. Inkább ne legyen igazam.(#21) maximilian4: a bőrutánzó műanyagra és a krómmal bevont, fémet utánozni próbáló, műanyag keretre gondolsz? Nem, azt még nem fogtam a kezemben.
(#23) Maranello74: Ne trollkodj és kelts flamet-t légy szíves. Pár hét elteltével már vaj sima egyébként, bár ez gondolom téged nem érdekel, és csak a saját hülyeségedet szeretnéd fújni, újra és újra.
-
-FreaK-
veterán
Szerintem az ég világon semmi újdonságot nem fog mutatni.
Szvsz.:
- Hoz egy picit átalakított formavilágot, hulladék anyaghasználattal szokás szerint, ugyan úgy mind az utóbbi Samsungok, picit más kerekítésű sarkokkal
- Lesz egy 5.7-5.9col-os amoled QHD kijelzője, mert ez elvárható
- A leírt Snap805 + Exynos, már tudjuk.
- Az S5-ben bemutatott "fantasztikus" ujjlenyomat érzékelő meg pulzusmérő.
- Aksi 3200-3300 mAh körül
- A szokásos toll + szoftveres extrák.Oszt ennyi.
De ne legyen igazam, talán végre forradalmasítanak mondjuk a 3 oldalas kijelzővel.
Nem fognak úgyse..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest