- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Ámen.
Néha nekem is kinyílik a bicska, de inkább csak az általad is említett bullshitekre (mé' nem S80x, 4.2" túl kicsi / 4.5" túl nagy... satöbbi, sorolhatnám reggelig). Ha valaki ilyen "egyszerű", hogy csak teleböfögi a topikot ostobaságokkal, aztán megy is (mert 80% nem néz vissza, mondjuk miért is tenné, csak addig érdekelte a dolog, amíg idefingott, kérdést meg ugye nem tett fel, amire választ várhatna), egyszerűen - vagy jó hangosan - ki kell röhögni. Súlyosabb esetben szánni. De idegeskedni rajta...
Az ingyen/nem ingyen illetve vendéglátó/szolgáltató kérdésre meg annyit, hogy ha valami ingyen van, akkor minden bizonnyal te magad vagy az árucikk. Igaz ez magára az oldalra, és faramuci helyzet a fent nevezett cikkíróra. Bár szerintem a helyzet nem annyira kritikus, mint azt sokan láttatni akarják, de létezik. Valakinek alacsonyabb az ingerküszöbe, speciel pont ilyen kérdésekben. De többet nem offolok, ha jön moderátor részemről nyugodtan törölheti is, szerintem a téma ki lett maxolva.
-
macskea
őstag
Én másfél évvel korábban regisztráltam mint te, én elvárhatom?! Ha már ez egy érv...
Egyébként meg jellemzően goromba vagy itt a fórumokban. Ha nem szeretsz internetes közösségben mozgolódni, nem kell jönni, problem solved.Nem akarok jobban
egyáltalánbelefolyni, mert az alapkérdés tekintetében igazad volt, de annyira bicskanyitogató stílusban adod magad elő, hogy az ember hajlamos lesz leszarni az igazságot, és azon gondolkodni, hogy mit kezdjen a személye (jelen esetben nem az enyém) ellen irányuló támadásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest