Hirdetés
-
180 Hz-es testvérpár született a Philips monitorokkal foglalkozó divíziójában
ph A hófehér köntösbe öltözött, 1440p-s kijelzőknek jó kontrasztja van, és ez hatványozottan igaz a 68,58 cm-es képátlójú példányra.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
90.000??? Azt hittem, h a pubble azért is gagyi mert bóvli, erre ennyiért árulják? Van egyáltalán aki vesz ilyen órát?
-
retroid
senior tag
Luxus....
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
nebulo
tag
Kíváncsi vagyok hány év múlva esnek be az okosórák az elég jó/elég jó áron kategoriába? Addig is ez a Pebble rémes "kávával" bír az én szememben.
-
MODERÁTOR
egyébként működik w10m rendszerrel is
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Próféta
tag
Tetszik, de még nem veszek.
Szívesen olvasnék beszámolót, véleményt olyantól aki használ ilyesmit.
-
janeszgol
félisten
Ez a sz*r 90k? Inkább a Huawei Watch. Inkább a négyzeten egy hagyományos óra, fémszíjjal.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Drága es förtelmes ronda. Gyerekként volt 50 forintért hasonló a kezemen.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
atike
nagyúr
Legalább lenne olcsó, ha már így néz ki ahogy....
-
laci1892
senior tag
Ennyiből veszek egy rendes IGAZI G-shockot meg egy fitness karperecet és szevasz. ..
Ráadásul ez bűn ronda 😡
-
Bambuszpro
tag
Az tény ,hogy nem a legszebb de a köralakú e-ink kijelzőt ötletesnek találom. Viszont tényleg rohadt drága. Ha már ennyi pénzem lenne akkor normális okosórát vennék. Azt is ugyan úgy pár naponta tölteni kell.
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
helixP
nagyúr
Szerintem is melléfogás, de nem a kinézete miatt, hanem az üzemidő és a kijelző minősége miatt. Ez a két dolog, ami kiemelte a "mezőnyből" eddig.
-
pontazire
csendes tag
"először jutott el hozzánk kvázi időben egy Pebble okosóra" - Pebble Time Round bejelentése: 2015. 09. 23.
"a régebbi órák még más szoftvert használnak" - iOS-en már egy ideje nem, ugyanaz az app van. Először valóban volt külön egy "Pebble" és egy "Pebble Time" app, aztán kivezették a régit, és simán "Pebble" lett az újból. Mindennek pár hónapja.
Amúgy Pebble Time-om van, és élőben egyáltalán nem rosszak a színei.
-
Fejvadi
nagyúr
Van aki ezért ennyit ad? Túlzás ezért.
-
captainm
tag
Aki szeretné érzésre kipróbálni milyen, az 10-20 ezer között már talál az első generációs verzióból használtat. Nekem is az van és nagyon meg vagyok elégedve vele! Az üzemidő nem mellébeszélés, tényleg bírja akár egy hétig is, de ha valaki aktívan használja, akkor két naponta töltenie kell, ami amúgy gyorsan megvan. Mutatja az időt, jelzi az üzeneteket, a hívásokat, mutatja a Runkeeper főbb adatait és ezzel még csak el se kezdtem sorolni az egyedi appok lehetőségeit! Még játékokat is fejlesztettek rá, a sok ezer óramintáról nem is beszélve
Nekem bevált, pedig nem számítottam rá, most gondolkodok egy színes kijelzős vásárlásán, de az is valószínűleg használtan fog érkezni, ahogy sokan említették már korábban, a 90000-es új ár luxus kategória, de maga az okosóra is luxus egyelőre.
Külsőre sajnos valóban nem hozza azt a minőséget, mint egy Moto 360, vagy Samsung Gear 2, de nem is egy ligában játszanak szerintem.
Pebble: 7 napos üzemidő, folyamatosan látszik a kijelző, rengeteg app és felszín
Mindenki más: 5 órás folyamatos üzemidő, vagy 1-2 napos üzemidő, ha nincs folyamatosan bekapcsolva az óra, nincs akkora választék felszínekből és appokból -
svili
tag
Hihetetlenül ronda - de legalább jó drága...
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
MartOOn
addikt
Naja de ennyiből veszel 2 használt moto360-at, egy ezustot es egy feketet mondjuk... Sztem a mai napig a legszebb okosóra es már jó árban van.
Ez a kétpálcás gyerek ízé meg 90.000-ert ott fog megrohadni a polcokon... Az egyetlen pebble ami ugy nézett ki mint ahogy egy ilyen cuccnak ki kell az az első steel volt. A tobbi egy max 10ezres fröccsöntött gyerekjáték.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
captainm
tag
A dizájnnal nem vitatkozom, sajnos tényleg nem játszik egy ligában a fém moto 360-al, vagy gear-el, de a fém Pebble Time a megfelelő szíjjal szerintem jól tud kinézni .
90000 Ft nagyon sok érte, de használtan féláron is megúszható! Az első Pebble pedig már 10-20 ezer között elérhető, ami tökéletes kezdő okosóra azoknak, akik nem tudják kell e ez nekik.
-
addikt
Picit pofátlan lett a hazai árazás. Meg az európai is. 90e Ft ill. 230euro rablás ezért az óráért. Az USA 150 euro lenne az elfogadható. A konkurencia felé az egyetlen igazán nagy előny az akku idő volt a pebble részéről, itt már erről nem beszélhetünk. 90e ftért a Huawei watch sokkal jobb választás.
My name is Bond, James... Dean.
-
moleculez
veterán
Pfejj de csúnya, ha fizetnének sem hordanám. 90ezer??? Betegek.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
ntomka
nagyúr
"a régebbi órák még más szoftvert használnak"
Pontatlan! Pontosan ugyanazt a szoftvert használják, egyedül a Health funkció nem érhető el rajtuk.
Akiknek meg nem tetszik, kis fantáziával lehet rajta javítani: [link]
ツ Headphones on - World off
-
Valzor
aktív tag
Kicsit off, de ma jelentek meg az új Pebble órák, amiknek sokkal keskenyebb a kávája, mindegyikben alap a pulzusmérő és a mikrofon és 30 méterig vízállóak. Remélhetőleg a második generációs Time Round követi majd ezt az új design vonalat.
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
salixe1
csendes tag
Én is így voltam vele de végül megvettem még az első körben amikor megjelent, úgy voltam vele kipróbálom milyen, mire jó ha nem jön be passzolom tovább (első okosórám)... Azóta más órát nem is hordok
Nekem a fehér keretes van, világos barna bőrszíjjal. Nekem kifejezetten tetszik, a körbefutó számokkal a keret sem zavaró. Mindenki klasszikus órának nézi (lényegében ezért esett pont erre a választásom, nem szeretem az okosórával való feltűnősködést, a munkakörnyezetem sem olyan) amikor kiszúrják valamelyik értesítést akkor bukik le, h mi is ez. Meglepően sok dicséretet kapok, hogy mennyire jól néz ki.
Amit nagyon szeretek benne, hogy nagyon megbízható, nem fagy nem lassul, nem kapcsol szét, mindig minden értesítés azonnal megjelenik, nagyon diszkrét rezgés kiséretében és nem kell 5 percenként elővakarni a zsebemből a telefont. Nagyon jó, hogy napsütésben sem tükröződik, sőt akkor a legszebb, cserébe sötét szobában meg kell rázni, hogy bekapcsoljon a háttérvilágítás és látszódjon valami a kijelzőből.
Kb 2 teljes napot bír az aksi, de konkrétan15 perc a töltési ideje a 150 mAh-ás akksinak így nagyon könnyű vele együtt élni.
Összefoglalva, nagyon hozzám nőtt a kb félév alatt, hiányozna ha nem lenne rajtam. A pebble egyszerűbb technológiája által nyújtott megbízhatóság és állandóság pont az amit az órámtól elvárok a sok lassuló, fagyogató, hibaüzeneteket dobáló kütyü világában.
Jah és tényleg baromi drága...
//
-
addikt
Esetleg ha valakinek van time round-ja és Pécs környéki, szívesen megnézném élőben, mert erősen gondolkozom a vásárláson, de jó lenne látni egyet.
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Apple Care+
- Apple Watch Ultra 2 49mm, Fekete Színben, Bontatlan! 3 év garanciával
- Apple Watch 7 45mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3695
- Apple Watch 7 Red 41mm/1 -3 hónap gar./Akku 100%/p3694/
- Apple Watch 9 45mm Silver /Újszerű/1 hónap gar./Akku 99%/p3693/
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest