- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Hat, anno gondolkoztam benne, pl. hogy megcsinaltatni gumis alapanyagbol 3D nyomtatassal, de mar feladtam, pedig 2 ilyen oram is van. Egyszeruen a funkciok nalam nem mukodnek, csak a lepesszam meg a bluetooth kapcsolat megszunese, es a hivasra rezeg. Mivel most itthon vagyok ez nem zavar, se auto se melohely, de ennyit mar biztos nem koltenek ra, 2-t rendelve is 5e darabja, es ugy erzem ha ujraindul az elet akkor ugyis veszek masik orat. Addig nem nyomkodom a gombot, meg ugyse megyek vele vizbe.
Sajnalom, mert jo volt az otlet, es tuti csak always-on johet nalam szoba legkozelebb is, de ez most nem latszik elegge hosszutavunak, szivtam en mar mas kutyukkel is hogy koltottem rajuk aztan kar volt mert roviddel ra csere lett belole.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest