Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• K6000

aktív tag

válasz Set-Comment™ #301 üzenetére

Látom te aztán egy igazi troll vagy! De segítek nem én írok realitásról videójátékok esetében, hanem a cikk írója! Bemásolom azt a mondatot ami tartalmazza a realitás szót, figyelj :
    A realizmusnak amit a cikk is említ pedig ez a tény egy igen nagy pofont ad.

P.S: A realitásról videójátékok esetében, részt szándékosan tőled emeltem át és azért, hogy egy támadási (trollkodási) felülettel kevesebb legyen a videojátékok szót természetesen rövid o-val írjuk...

• K6000

aktív tag

Van egy nagy különbség, az pedig az irányíthatóság. Én elsősorban FPS játékokkal játszom és döbbenetes a pc-egér pontossága a konzolok bármelyikével összehasonlítva. Ugyanaz a játék, hogy játszható legyen a konzol verzióban durva célzásjavító / segítő alkalmazásokat, kell alkalmaznia a játék készítőjének. A realizmusnak amit a cikk is említ pedig ez a tény egy igen nagy pofont ad. Sok játék készítő éppen ezért össze sem engedi (egymással nem játszhatnak) a konzol és a pc-s világot egy küzdőtérre. A konzolon elég csak az ellenfél feje felé közelíteni, a program odaigazítja a célkeresztet és head shot! A pc-s világban ez már messze cheat kategória. Arról meg már csak említést sem kell tenni mi történik ha az ellenség a hátunkba kerül. Egérrel gyorsabban hatékonyabban megoldható / kivitelezhető egy gyors hátra arc, konzolon meg hááááát...

Én pc-n nevelkedtem és nagy többségében FPS játékokon, nekem nagy csalódás ugyanazon FPS játékokkal konzolon játszani.

Új hozzászólás Aktív témák