- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Akkuidőből sosem elég. Amire azt mondják h 24 órás, az egy intenzívebb használat mellett 4 óra után hanyatt dobja magát. Mindig lesznek ilyenek alkalmazások, amik meg tudják hajtani a gépet. És amíg lesznek ilyenek, addig kell egy töltő készenlétben, ami viszont nem biztos h mindig azonnal használatba vehető.
Ez is kb olyan mint egy videokamera. Elvileg az ember a nap végén legkésőbb ráteheti töltőre, de úgysem fogja, sőt érhetik utazáskor meglepetések, mint engem Angliában (ugye más a konnektor, és erre ott döbbentem rá
)
-
törölt tag
nekem ami a Xoom az leggyorsabban skype vagy gtalk videóhívással merül le, ilyenkor kb olyan 3 (max 4) órát mehet talán, bár nem próbáltam kimerülésig. film nézéssel, netezéssel simán megvan a 10 óra, ami szerintem nem olyan rossz, főleg, hogy tömegben nagyjából harmada a laptopomnak, és ez még nehéznek mondható tablet.
-
törölt tag
mondjuk a fogyasztást is érdemes nézni azért. a laptopomban levő i5-520m olyan 4 órát tud legfeljebb win7 alatt, és olyan 3-at linux alatt. a céges gépben levő culv az olyan 5-6 órát képes kibírni, de egyik mellett sincs dedikált vga. ehhez képest a modern arm-ok már a 15 órát súrolják lassan, ami azért nem rossz egyáltalán. mondjuk egy hosszú repülőúton és a csatlakozásokra várva sem kell töltőre dugni. ráadásul kisebb, könnyebb, hordozhatóbb (kisebb akksi is elég, nincs annyi hődisszipáció, stb).
oké, tudom, hogy most játékról volt szó, de ott is szerintem hasonló üzemidő arányok lennének.
-
floatr
veterán
Nem kell annyira hitetlenkedőnek lenni. Elég brutális állatot hozott össze az nvidia, és nem az alapján kell ötletelni róla, hogy egy RBM2-n hogy fut az android. Ehhez is lehet jó illesztőket szerkeszteni, bár ami az x86/ppc vonalon már kijárt út, az itt még elég ismeretlen a nagyközönség számára.
-
-
Egon
nagyúr
Nem. A játékokba hangulat kell: hogy lekössön, szórakoztasson, késztetést érezzek arra, hogy játsszak vele. Hogy ezt elsősorban mivel érik el (szuper grafika, jó sztori, korrekt játékdesign stb.), az változó lehet.
Tény, hogy ha egy játék nagyon gyenge valamilyen szempontból, az jó eséllyel nem fog lekötni - de példul egy hiperszuper grafika, képes lehet egy amúgy közepes játékot alaposan kiemelni az átlagból. Mondom mindezt úgy, hogy továbbra is tartom: a Master of Magic minden idők legjobb játéka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Háztartási gépek
- Rendszergazda topic
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest