- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
Az a MiP nagyon állat
-
Lomha 8V
addikt
Tetszik ez a mod, nem nagy átalakítás (nekem aki csak nézi), de nagyon jó a végeredmény. A repülő telefonfülke meg...eh...
-
Azért írtam az állítólagot, mert nem tudom, hogy tényleg mennyit bír. Láttam, hogy saját magát elcipeli, de lehet, hogy kicsivel többet is elbír. Majd jól kipróbáljuk.
Nálunk sajnos (vagy ha így nézzük szerencsére) már nem lehet több generációs a család egyik oldalról sem, de vettem a humort.
30k körül nem látom vészesnek az árát, a Lego Mindstorms robot 100k fölötti kezdő árához viszonyítva.
-
KAMELOT
titán
Mod az semmi, többi meg nem valami nagy újdonság!
-
hemaka
nagyúr
Az a kis robot nagyon cuki, tetszik.
-
szab.tam
nagyúr
a vizes, dupla gpu-s vga-t az eredeti hírnél betudtama kötelező jellegű, erőltetett április 1-i tréfának.
ezek szerint nem az.csak némi elmélkedés.
a cpu-knál ugye az a necces, hogy 80 fokot nem jó, ha meghaladják teljes terhelésen, mert onnantól erőteljesen instabillá válnak.
gpu-knál 100-110 fokon is röhögve lehetnek stabilak.
egyszeri júzer a 400w-ot ráküldi erre a sonkára, a víz felmegy benne 100 fok fölé.
lehetőségek:
kukta, robban, gőz.
de a gulyáslevesnek a marhahús valszeg fél óra alatt kész lenne benne.reméljük, lesz olyan elvetemült illető, aki szán majd erre némi zsét, és kedveskedik nekünk videóval róla...
igaz, azt nem tudhatjuk, hogy nyák fölött lévő venti az alaplapi cuccokon kívül besegít-e a gpu-k hűtésébe is valahogyan. (eza rész ugye nem látható.)
mert hát a gtx295 rev2-t egy venti röhögve elvitte, halkan, (volt belőle 1-em), és az sem evett keveset.
itt pedig ugye ott a + víz.
csak hát kérdés, hogy a gpu blokkoknál van-e valami bordatrükk, ami szerepet szán a vga-n levő ventinek is.
mert így viszont nem lenne hülyeség.
tehát, hogy nem csak a víz hűti a gpu-kat, hanem csak besegít. -
olbaidhun
őstag
Nekem a robotbigyó tetszett, de azért nem annyira olcsó ez..
-
Cs_Laci
senior tag
Olyan TARDIS-t most azonnal beszerzek. Nagyon tetszik
-
rover45
őstag
Ez a jelszótároló sz@r szerintem értelmetlen, gyakorlatilag erre való a lastpass, csak nem kell hozzá kütyü
-
CoolMan
MODERÁTOR
Az offot legyetek szívesek abbahagyni. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- OpenMediaVault
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged