Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Végre lett volna egy fantasy középkori hacknslash fps/rpg, nem csak a battlefieldek meg callofdutyk ...
-
Na gyönyörű,ezt vártam a legjobban és a Dead Island 2-t,mind a kettőt eltolták,szép!

-
Ed3r_X_
nagyúr
Dying Light szerintem irtó jó lett, nekem nagyon tetszik. Ki is pörgettem már, sajna elég hamar

Utána vártam ezt, mondom csak nem nyúlhatnak mellé a DL után, de szüneteltetik. Kár.
-
gianni85
veterán
Bár nem tetszett a játék, de legalább nem egy újabb zombis próbálkozás volt a Techland-től. De úgy látszik mégis csak a zombikat erőltetik. Dead Island 1 szerintem teljesen kimerítette ezt a témát.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
errorcode06
üzenetére
Elvileg nem lett bukta, és a most felszabaduló fejlesztőket elvileg ahhoz a játékhoz csoportosítják át egy időre.
-
errorcode06
őstag
A Dying Light hogy muzsikált a pénztáraknál? Lehet erről valamit tudni?
-
mepet
addikt
A minőséget nem állítjuk fel: "A készítők szerint erre a lépésre azért volt szükség, mert a játék nem érte el azt az elvárt minőséget, amit annak idején felállítottak."
helyesen pl:
A készítők szerint erre a lépésre azért volt szükség, mert a játék nem felelt meg azon elvárásoknak, amit annak idején felállítottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X5c Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest