- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz Lami66 #11319 üzenetére
"De aki betartja a használati, karbantartási utasításokat, az nem szembesül gazdasági totálkáros eltömődéssel."
Na, itt van a vauvau elásva, meg a használati utasításban, amit valamiért nem divat elolvasni, mert minek is.
#11321Sinesol
Pontosan, valószínűleg ezért is terjedt el jobban a hőszivattyús megoldás.
A hőszivattyús gépeknél jobban lehet szabályozni a hőmérsékletet, kíméletesebb a kényesebb ruhákkal is.
Pár éve botor módon a mosó-szárító gépen bekapcsoltam a szárítást is; kár volt.
Szerintem az is valamilyen kondenzációs megoldás, mert a hőszivattyús szárítógéppel nem voltak gondok, míg ebben pár ruhadarab (steppelt téli nadrágok) egy kissé összement.
A hőszivattyús szárítónál egyszer sem volt ilyen gondom.
Kinek mi a favorit, én maradok a hőszivattyús megoldásnál. Ott mindig ugyanakkora méretben jön ki a ruha, mint ahogy beletettem." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz Csorbi #11322 üzenetére
Elismerésem
Valaki aki ténylegesen odafigyel a dolgokra.
Ezt komolyan mondom, szervizes ismerős olyan szárítógépes képeket mutatott, hogy előszőr meg se tudtam mondani mi van a képen.
Az is egy ilyen hőcserélő volt, mint fél óra múlva kiderült.
Addig tartott az előzetes takarítás.
Naggyon rendszerető népek voltak." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz hablatyka #11351 üzenetére
Meg kellene nézni a lábakat, hogy milyen állapotban van rajtuk a gumi.
Amúgy milyen felületen van, mert az sem mindegy.
Ki kellene próbálni 1200-as centrifugálással is, hogy akkor is elmászkál-e a helyéről.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz Csorbi #11357 üzenetére
A legjobb a steppelt mellény, kabát, nadrág meg ilyen cuccok. Veszettül meg tudják szívni magukat vízzel, minimum dupla, de inkább tripla akkora lesz a súlyuk.
Aztán ha berakod a többi cucc közé, lehet még a centrifugálás se indul el vagy csak a motor erőlködését hallod.
Szóval érdemes az ilyen dolgokat figyelembe venni, nem csak mindent beszórni.
Az ilyen apróbb dolgokkal nem szoktam kínlódni, simán kiteregetem aztán annyi, de ezt mindenki döntse el maga." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz kleinguru #11690 üzenetére
"150-200K összeget szántunk rá."
Nem ezzel kellett volna kezdeni?A linkelt gép a gyári 2év +3 év garival 127ezerbe van+ 5ezer a szállítás.
"A 7 év garival kapcsolatban pedig: évenként a 7500,- HUF kiszállási díj az átvizsgáláshoz nem tetszett annyira."
Azt hitted (meg akár mindenki más is), hogy ingyen, a két szép szemedért (már ha tényleg szép) kimennek gépet bevizsgálni? Tényleg?
Szerinted nekik ingyen van az üzemanyag?
Te autóznál valakinek ajándékba 50-100-150 kilométert?
Ha igen szóljál, biztos akad pár meló neked.
Az a 7500FT havonta 625Ft, tényleg világvége összeg.
Mennyibe kerül egy csapágy, az üst, az elektronika?
Igazából meg sem lepődök ezen, mert egyre inkább a fillérbaszás megy mindenhol, és nem igazán néznek az emberek kicsit messzebbre.
Nem vagyok olyan gazdag, hogy a legolcsóbbat vegyem.
Jópár webshopnál van háztól-házig és cseregarancia, futár hozza viszi a cuccot, ha bejelölted rendelésnél.
Ezt mindenki maga tudja, hogy mennyire mély a zsebe, mi éri meg neki.Amúgy meg számolgass-érdeklődj utána, hogy mennyi az alkatrész a mosógépedhez; szerintem érdekes összegeket látsz majd, munkadíj nélkül is.
Ha viszont 2 év után veszel egy újat (ha már úgy sincs rá garancia), akkor tekintsd tárgytalannak a hsz-emet.
-
csibe1
addikt
válasz aldebaran #14260 üzenetére
A zenergiát is termelje közbe?
Most komolyan, vicces dolgokat olvasni néha itt is.
Valaki vett új motyógépet, de a zasszony szerint nem jól mosott; ezért az öntözőkannából mindig öntött plusz vizet a mosószerfiókba, hogy szerinte jobb legyen a mosás.
Akkor ott hol is volt itt az energia, és egyéb takarékosság?Szerinted akkor 25 perc is elég lenne bármilyen ruha tisztára mosásához?
Hogyan, hány fokon, milyen mosószerrel?Néha tényleg nagyokat csodálkozok a neten, pedig azt hittem ritkán találok új dolgokat.
Még mindig igaz a mondás: mindig van új a nap alatt
Lehet a mosógép alatt is...
Amúgy is megmondta az eu-s bácsi, hogy nem kell annyit mosni; elég szellőztetni is.
Probléma megoldva, teregesd ki a ruhákat; kimosni felesleges, úgy is jó lesz." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz aldebaran #14299 üzenetére
Kimossa persze, de az már megint más kérdés, hogy milyen eredménnyel.
Amúgy milyen kapacitású mosógépekre írták ezt az időtartamot?
Az emberek többsége azt hiszi, hogy minden hosszúságú programmal teljes kapacitáson lehet mosni.
El kellene olvasni a használati útmutatót. Néha nem ártana.
Ha lenne 5 perces program kismillióan azzal mosnának, mert hát biztos jó az;
ha már be lehet állítani.
Tök jó a 90 fokos program is, de igazából mit is kell akkora hőfokon mosni?Erről a 30 ezres olajcsere jutott eszembe, mert az milyen jó. Aztán ha lejárt a gari és 200 ezer kilométernél motorcsere volt, akkor meg ment a csodálkozás...
A rövid program az általában nem a teljes súlyra vonatkozik.
A mosási idő beállításánál nem árt figyelembe venni a mosnivaló szennyezettségét is.
Amúgy az újabb gépekben már van súlyérzékelő is; lehet azért nem engedi lerövidíteni a programot bizonyos súly felett.Az Electrolux-nak mondjuk érdekes a típus megnevezése, mert 600-asnak jelöli a 7kg-ost, de ez legyen az ő heppjük.
Amúgy ahogy Hori [link] is említette, jó lenne ha pontosabban fogalmaznád meg a kritériumokat, mert pl. összeghatárt sem írtál.
Vegyél vadiúj 10kg-os Miele mosógépet, és pusszantás.
Azzal biztos nem lesz gondod egy jó darabig.
Csodát amúgy egy gép se fog tenni.
Itt akad pár 10kg-os: [link]
Amit megvennék innen: Beko, Gorenje, Electrolux, és esetleg a Daewoo már csak
kíváncsiságból is.Egyébként meg azt veszel amit akarsz..., mert még a végén ezen is megsértődsz.
Olvass vissza 14293-as hsz-ben 20 évre tervezett mosógépet ajánlanak: [link]
Ha esetleg megveszed akkor 20 év múva írj már ide valamit, hogy mennyire bírja gép meg hogyan mos. Köszi.
-
csibe1
addikt
Mi mindenre lehet még jó a mosógép: [link]
Lehet ez lesz a márka új reklámja." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest