Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Engem google iszonyatos értesítései és hülyeségei őrjítenek meg, például nem lehet úgy böngészni a droidos krómon, hogy ne kellene folyamatosan engedélyeket állítgatni, meg megértetni vele, hogy nem akarom az oldal fordítását. Millió weboldal létezik a világon, de mégis csak a google.com az, aki nem hagy békén amíg el nem olvasod a szarját és el nem fogadod, ráadásul kétoldalas. Őrjítő a google minden termékének használata az átláthatatlan menürendszerekről nem is beszélve. Én 5 perc android használat után üvöltök az idegességtől, képzeld el, amikor melóba hozzák a tableteket, telefonokat és szoftverezni kell....
-
jacint78
addikt
Ne szórakozzmár velem! Nem hiszem el, hogy van ember ezen a bolygón aki szándékosan telepít toolbart és még használni is szokta.
shortcutme
Komolyan annyira fontos, hogy egy oldal ne 490ms, hanem 510ms-alatt töltődjön be? Pontosabban a chrome-ban egyfajta előnézet töltődik inkább be gyorsan szerintem, mert maga az oldal attól még nem működik. A króm egy malware, még egy átkozott kezdőlap gomb sincs benne, a google minden inhkompetenciája és kreténsége megnyilvánul abban a böngészőben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest