Hirdetés
- Mobil flották
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Én már évek óta Androidot használok arm miniPC -ken, úgyhogy megszoktam. Nekem már a többi OS az idegen. Linuxon is folyamatosan nyomvatartom a bal egér gombot és csodálkozom, hogy miért nem történik semmi. Azt kell mondanom, hogy ezt a Remix OS -t nagyon jól összehozták. Jól van optimalizálva az asztali környezethez. Nincsenek különleges igényeim. E-mail, böngészés, filmnézés, TV -zés, stb. Egyáltalán nem érzem, hogy ezekhez nekem bármi hiányozna a Linux -ból, vagy a Win -ből. A telón is Androidot használok. Nekem így tök természetes, és egyszerű az egész. Felmegyek a Play -re és telepítem ugyanazokat a megszokott alkalmazásaimat. Sztem pl. a Gmail -t, vagy a Google Térképet sokkal jobb Androidos kliensben használni, mint webes felületen. Vagy, ott a Telenoros MyTV. Telepítem és ahol netem van, ott TV -m is. Stb., stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest